23 februari 2010

Wederom Prima time:)

Wauw, alle moois van Prima van de CHA is ook bij ons in de webwinkel geland. En zeg nou zelf...dit is toch om van te smullen: Ten eerste zijn de nieuwe soorten en kleuren Prima. E Line flowers binnengekomen. Hele bijzondere nieuwe varianten in de meest mooie kleurtjes. Met stipjes, kleurovergangen of gewoon neutraal...voor ieder zit er wel wat bij. Bovenstaande soort zijn de Flatty flowers.
...de Embossed flowers.
...de Hydrangea flowers.
...de Pebble flowers.
...en dat dus in vele mooie kleurtjes: bruin, wit, geel, oranje, groen, roze, blauw, grape... Wil je ze allemaal bij elkaar zien, dan kan dat natuurlijk en wel hier.
Ook voor de liefhebber van de grotere en luxere bloemen, is er heel wat mooie eye-candy binnengekomen. Wat dacht je van deze Belle Artes flowers in een zachtroze kleur en afgemaakt met prachtige glittertjes?!
En dan de Winter roses...wauw, kan het mooier?! Ze zijn gemaakt van heel mooi en stevig materiaal dat prachtig is omgerold en afgemaakt met glittertjes. Haast te mooi om te gebruiken!
Daarnaast zijn er de schattige en iets kleinere Lilliput Roses. Oh zo lief! Neem bijvoorbeeld de prachtige lelie-achtige bloem vooraan op de foto...ik zie al een prachtig kunstwerk met deze bloem erop voor me.
Maar ook wat Vines betreft heeft Prima zichzelf weer overtroffen...Neem nou deze Valentine Vines. Superromantisch en voor vele doeleinden geschikt...
...of de Songbird Vines, die niet alleen versierd zijn met bloemetjes maar ook met hele leuke vogeltjes. Drapeer ze bijvoorbeeld om een vogelhuisje...ik weet zeker dat dat een erg leuk effect zal geven.
Heb jij nou ook weleens dat je een hele mooie soort bloemen ziet, maar dat ze niet de juiste kleur hebben?! Dan zijn de Prima. Innocence flowers dé oplossing. Het zijn witte bloemetjes die je zelf nog naar eigen smaak kunt bewerken met verf, glitter en ga zo maar door. Ideaal!
En wat dacht je van deze onwijs mooie Prima. Say it in Crystals and Pearls?...
...of van de Prima. Say it in Crystals Stems?...
...of anders de Prima. Say it in Pearls Roses swirls, die zijn afgewerkt met prachtige roosjes?! Voor iedere liefhebber van bling zit er wel iets moois tussen! Bovendien zijn de welbekende Prima. Essentials flowers weer in de webwinkel verkrijgbaar. Maar wat nieuw is, is dat ze nu verschillende soorten Essentials hebben. Ten eerste zijn er deze Mini Essentials, die kleiner zijn dan de gewone maat en daarmee bijvoorbeeld heel geschikt zijn voor op kaartjes. Uiteraard kon ik niet kiezen met het inkopen van deze bloemetjes en dus heb ik gewoon alle soorten Mini Essentials gekocht. Superveelzijdig dus!
En ook zijn de egale en de patterned bloemen nu gescheiden, zodat je nog bewuster een keuze kunt maken over welke soort flowers je wilt kopen. Van zowel de Essentials Solid flowers...
...als van de Essentials Patterned Flowers hebben we meerdere soorten/series verkrijgbaar, en uiteraard allemaal in kleine setjes!
En weer totaal wat anders, namelijk de MME transparencies. Plak ze bijvoorbeeld deels over een foto heen, zodat je foto goed zichtbaar blijft maar toch een apart tintje meekrijgt.
Ook van de MME die-cuts zijn er weer nieuwe soorten en varianten binnen. En leuk dat ze zijn!
Van verschillende mensen kreeg ik de vraag of ik ook pompomlint in mijn assortiment op wilde nemen, dus ik ben met dit verzoek aan de slag gegaan. En raad eens...inmiddels hebben we vier verschillende soorten pompomlint verkrijgbaar. Kijk hier maar eens.
Verder is er het één en ander aan Bling It embellishments van Basic Grey nieuw binnengekomen. Bijvoorbeeld dit leuke ronde frame, dat je bijvoorbeeld heel leuk om het gezicht van iemand op een foto kunt plakken. Maar naast dit frame, zijn er ook leuke bloemen (grote en kleine), blaadjes en nog meer...
En last but not least....deze supergave Prima. E Line Crystals Corners!

2 opmerkingen:

  1. That card is absolutely gorgeous Romy! Thank you for your sweet comments on my blog. I always look forward to your visit! As for the weather, we are looking forward to a wonderful 42 celcius tomorrow (or 107 F). A bit of rain would be fantastic at the moment! Sonia x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel te leuk allemaal!
    Vooral van de strass steentjes wordt ik erg hebberig!
    gr Hetty

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!