09 maart 2010

A bit of cuteness & Avi Fauna pictures

Ik vond de nieuwe Teresa Collins papiertjes gewoon zo mooi. Ze zijn heel lief en perfect voor het maken van babykaarten. Hier is er eentje, die ik gisteren gemaakt heb. Ik heb deze kaart gemaakt met de sketch van 2 Sketches 4 You. I simply loved the new Teresa Collins papers. They are so cute and perfect for making baby cards. Here's one I made yesterday. I created this card with the sketch from 2 Sketches 4 You. De basis is van kraft cardstock. Hierop heb ik drie vlakken Teresa Collins papier geplakt, allen aan de randjes bewerkt met edge distresser. In het midden heb ik een Tattered Angels chipboard frame geplakt. Aan de rand daarvan heb ik stukjes lint geplakt en aan één kant is een strikje gemaakt. Op het strikje heb ik met waxkoord een knoopje vastgemaakt. Het lint is ter versteviging (én ter versiering) ook nog vastgeniet. De tekst boy is gemaakt van thickers met daarop dotjes Liquid Pearls. De roosjes zijn van Prima en zijn ook versierd met Stickles en de strass steentjes zijn van Basic Grey.
En vorige zondag ging ik met mijn vader en Naomi naar Avi Fauna (een 'dierentuin' met allerlei soorten vogels). Het was super en Naomi heeft zichzelf prima vermaakt in de speeltuin en door alle vogels te bekijken. Natuurlijk heb ik veel foto's gemaakt. Dit zijn er een paar van:
And last Sunday I went with my dad and Naomi to Avi Fauna (a 'zoo' with all kinds of birds). We've had a blast and Naomi enjoyed herself perfectly in the playground and by watching all the birds. Of course I took a lot of pictures. Here are a few of them:
De lucht was prachtig... / The sky was so beautiful...
...en de zon weerkaatste heel mooi in haar haren... / ...and the sunlight beautifully reflected in her hair...

11 opmerkingen:

 1. Heel lief kaartje geworden,mooie foto's weer.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een super kaartje geworden en het papier vind ik erg leuk!! Je foto's vind ik ook erg leuk geworden!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Красивая, стильная открытка! А малышка очаровательна!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handsome card! Love the crown! Thanks for playing this week at 2S4Y! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alweer zo'n super kaartje Romy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super cute! I love your pics too :)
  Thanks for playing at 2S4Y!
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super kaartje zeg, zeker mooi papier!!!
  En wat leuk, dan ben je vlakbij mij geweest,koffie stond klaar hoor! :D
  Erg leuke foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's! Naomi heeft later een schitterende collectie foto's waar je U tegen zegt! En dan heb ik het nog niets eens over het aantal gescrapte foto's op de prachtige lay-outs! En wat een stijlvol,koninklijk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I love this! Thanks for playing with 2S4Y!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!