24 maart 2010

Two roses on a card

Gisteren ehb ik deze kaart gemaakt, die gebaseerd is op de sketch van Card Positioning Systems. De rozen zijn eigenlijk simpele stoffen bloemen als decoratie voor in een vaas, maar ik vond ze ook best leuk voor op een kaart. Yesterday I created this card, which is based on the sketch over at Card Positioning Systems. The roses are usually simple fabric flowers as a decoration for your house, but I thought it would be nice to use them on a card too. De basis is een stuk kraft cardstock, waarvan ik de hoeken afgerond heb afgeknipt. Op de basis is een stuk van een 'doilies' van Basic Grey geplakt met daarop twee vlakken Basic Grey Indian Summer papier. Onderaan heb ik een Tattered Angels frame geplakt, dat is beschilderd met Shimmerz. Ook heb ik er twee pareltjes op geplakt. Daarna heb ik in het frame twee kleine bruine bloemetjes geplakt, samen met de roosjes, die versierd zijn met Stickles. Boven het frame heb ik een ZVA Creative swirl geplakt en de tekst 'Be mine', die gemaakt is van Prima alphabet stickers met daarop een laagje Stickles. De kaart is daarna afgemaakt met een uitgeknipt bloemetje en twee roze strass steentjes.
En hebben jullie al het huis versierd voor Pasen? Wij in ieder geval wel, zoals je op de foto hierboven kunt zien:) Ik vind het gewoon zo heerlijk om vrolijke kleurtjes om me heen te hebben.
And have you already decorated your home for Easter? We did, as you can see on the picture shown above:) I just love it to be surrounded by bright colours.

8 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your card is so nice, I love your use of the CPS sketch.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende romantische kaart, daarop kun je geen NEE zeggen!!!!

  En wat een schattige paastakken, ik loop weer zwaar achter zie ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een 'warm' kaartje Romy! Heel mooi gedaan! Die swirl is ook weer zo supergeweldig! Thuis heb ik het huis niet versierd voor pasen, maar mijn klasje (natuurlijk) wel, samen met de kinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gaaf weer je kaart en inderdaad de rozen staan prachtig op je kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaartje is echt heel mooi geworden!

  *Kus Patries*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi kaartje is het geworden!!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super kaartje en geweldig he die paassfeer?!?!?!

  Wat een schattige bijtjes!!!! Waar komen die vandaan?????
  Die wil ik ook!!!! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!