Pages Of My Blog

29 maart 2010

A very fast card...

Omdat ik deze week toets week heb (het is het eind van de derde periode, dus nog maar één te gaan....en dan heb ik zomervakantie!), had ik niet veel tijd om te scrappen. Gelukkig had ik gisteren een half uurtje vrije tijd, dus ik heb snel deze kaart kunnen maken. Deze is gemaakt met de gave sketch van Card Patterns. Because I'm having many tests at school this week (it's the end of the third period, so only one to go...and then I've got summer vacation!), I didn't have much time to scrap. Fortunately I had 1/2 hour spare time yesterday, so I mentioned to get this card done. It's created with the awesome sketch from Card Patterns. Ik heb voor deze kaart drie lagen Pink Paislee Cupid dessinpapier op elkaar geplakt en het geheel op een stuk kraft cardstock geplakt. Daarna heb ik met foamtape een uitgeknipt label van het 'elements' vel op de kaart geplakt. Het frame is van Tattered Angels en is met Shimmerz geverfd. Daarop heb ik toen een uitgeknipt hartje geplakt, dat voorzien is van een laagje Diamond Glaze. De twee bloemetjes zijn Prima Iced Got flowers en de vlindertjes zijn geponst. Het kaartje is tenslotte versierd met enkele roze strass steentjes.

13 opmerkingen:

  1. Heel mooi weer en de papiertjes van PinkPaislee zijn ook heel gaaf.Leuk ook de vleugels en vlinders er op.
    gr,Lean...succes met de toetsen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kaartje! Succes met je toetsen....en alvast veel plezier met je zomervakantie!! (die begint wel erg vroeg..fijn hoor...ben jaloers...)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ontzettend leuk ! succes met de toesten GR Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Snel snel snel, maar daarom niet minder leuk! Heel veel succes met je toetsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. super leuke kaart. En succes met je toetsen! je red het!
    Gr Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi kaartje hoor, en suc6 met je toetsen!

    *Kus Patries*

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voor een "snelle" kaart ziet het er geweldig uit. Het hartje knalt er helemaal uit, geweldig! Heel veel succes bij je toetsen gewenst, ik duim voor je!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaart,succes met je toetsen!
    En daarna weer lekker scrappen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow Romy, mooi hoor, ik houd wel van stoere kaarten! Heel veel succes met je toets en ik ben helemaaaaaal niet jaloers dat je al bijna zomervakantie hebt hoor! (ahum)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beautiful card! Thanks so much for playing with Card Patterns this week! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!