22 april 2010

Creative Scrappers Birthday Sketch : Mom

I had the honour to be chosen as a guest designer for Creative Scrappers once again. I absolutely loved the sketch I had to work with. It had a few squares, so I decided to create a 'patchwork' with this sketch. People always say 'You two look so much alike' when they look at me and my mom, so I decided to create a layout about the characteristics and other things that we 'share'. This is what I came up with. Thanks a bunch, Kristine, for giving me the great opportunity to be a guest designer for your fabulous blog once again! And happy, happy birthday to Creative Scrappers! Ik had de eer om voor de tweede keer gekozen te worden als gast designer voor Creative Scrappers. Ik was helemaal weg van de sketch, waarmee ik mocht werken. Op de sketch waren een aantal vierkanten te zien, dus ik besloot om een 'patchwork' te maken met deze sketch. Mensen zeggen altijd 'Jullie lijken zo erg op elkaar' als ze mij en mijn moeder samen zien, dus besloot ik om een layout te maken over de uiterlijke kenmerken en eigenschappen, die we 'delen'. Dit is wat ik ervan heb gemaakt. Heel erg bedankt, Kristine, dat je mij de geweldige kans hebt gegeven om gast designer te zijn voor jouw geweldige blog! En een hele fijne verjaardag voor Creative Scrappers!

1) De basis voor deze layout is een vel Basic Grey Lemonade papier, dat ik langs de randen heb opgeruwd met edge distresser en langs de randen heb voorzien van faux stitches. 2) Daarna heb ik aan de rechterkant van de layout een groot vlak papier geplakt met daarop enkele kleine vierkanten en rechthoekjes. Ook heb ik drie foto's en een transparante etikethouder van Heidi Swapp in dit 'patchwork' weten te passen. 3) De titel is gemaakt met thickers en is op de etikethouder geplakt. Ik heb de letters versierd met Stickles en dotjes Liquid Pearls. De tekst 'We look so much alike' heb ik gemaakt met Adornit letterstickers. Deze zijn verdeeld over de verschillende vlakjes opgeplakt. 4) Aan twee van de randen van het 'patchwork' heb ik Prima Innoscence flowers geplakt, die ook voorzien zijn van een beetje Stickles. 5) Tenslotte heb ik in de linkerbovenhoek een uitgeknipte vlinder geplakt (versierd met Stickles en Diamond Glaze) en heb ik hierbij een swirl van faux stitches gemaakt.

14 opmerkingen:

 1. Heee Romy ik kan iet anders zeggen: wat een leukerd! Leuk onderwerp ook! Mooi herinnering zo op deze manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Romy......wat leuk zo met z'n 2tjes op een lootje....idd een mooie herinnering.
  Je kan zeker goed zien dat je een dochter van je Mom bent.....trouwens niks mis mee toch????

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie lijken inderdaad heel erg op elkaar ;) Ik vind je layout supergaaf met al het patchwork en de kleurstellingen. Leuk ook dat je helemaal uitlegt hoe je het hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie lijken inderdaad heel erg op elkaar ;) Ik vind je layout supergaaf met al het patchwork en de kleurstellingen. Leuk ook dat je helemaal uitlegt hoe je het hebt gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk!!!En de gelijkenis is zo goed te zien.Erg leuk.(weet je gelijk hoe je er uit ziet als je wat ouder bent!;)Leuk al die vakjes!en mooi papier.
  Fijne dag,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs leuke LO! Erg leuk met al die vierkantjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf weer je lo en een super leuk idee ook zeker voor later .Mooi gemaakt en ook nog gefeliciteerd dat je weer guets designer mocht wezen.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ha Romy,
  meis....Wat lijk je veel op je mamsie!
  Leuk te zien, hoor! Gave LO en net zoals Lean al zei: superleuk voor later! Lieve groetjes, Jen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super leuk zo met je mams op de foto!! en idd jullie lijken sprekend op elkaar. Mooie herinnering voor later!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldige mooi LO. De foto's zijn prachtig!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lijk jij veel op je moeder zeg! Mooie layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg mooi gedaan, en wat een leuke journaling. Een lijst erom en je hebt een originele moederdagcadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik had 'm al zien staan op het CS blog. Hij is errug leuk geworden!! (vind jouw vlindertje ook erg schattig!) Ik vind je papierkeuze ontzettnd leuk gekozen en ook gaaf dat je een layout over jezelf met je moeder hebt gescrapt (moet ik ook hoognodig doen!).
  Mijn layout voor de CS komt de 29e op hun blog!
  Groetjes en fijne zondag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie layout is dit geworden zeg! Leuk onderwerp ook!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!