25 april 2010

Joyce

Last week I went on scrapping over at Jolanda and Joyce's and, as I told you, we took a lot of pictures. For the layout below I used four of the pictures that we took from Joyce. I created this layout with the gorgeous sketch over at the My Creative Scrapbook messageboard.
Vorige week ben ik bij Jolanda en Joyce gaan scrappen, en zoals ik jullie vertelde, hebben we een heleboel foto's gemaakt. Voor onderstaande layout heb ik vier van de foto's gebruikt, die we van Joyce hebben gemaakt. Ik heb deze layout gemaakt met de schitterende sketch op het My Creative Scrapbook forum.
1) De basis voor deze layout is een die-cut vel, dat ik op een blauw vel dessinpapier heb geplakt. Overigens is alle dessinpapier op deze layout afkomstig uit de Bayberry Cottage lijn van Pink Paislee.
2) Daarna heb ik de vier foto's gemat op dessinpapier en deze, deels over elkaar, in de rechteronderhoek opgeplakt.
3) In de twee lege hoeken heb ik telkens twee strookjes dessinpapier geplakt met daaroverheen een stuk Pink Paislee pleated ribbon. Op het uiteinde hiervan heb ik een strass steentje geplakt.
4) Daarna heb ik de layout versierd met drie stoffen bloemen van Prima, die allen versierd zijn met Stickles.
5) Bij de paarse bloem heb ik toen drie uitgeknipte swirls geplakt. Op de bovenste swirl zijn twee geponste vlindertjes geplakt, die versierd zijn met Liquid Pearls.
6) Daarna heb ik een titel gevormd met felt thickers, heb ik onderaan ook de tekst Joyce geplakt (gemaakt met Adornit letterstickers) en heb ik de layout verder versierd met enkele strass steentjes.

14 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige layout heb je gemaakt! Ik zie dat je stukjes van dat lint hebt gebruikt! Erg leuk.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi Romy leuk om eens over iemand anders te scrappen.De stoffen bloemen zijn ook heel mooi.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!!Leuk met meedere foto's,ik scrap t vaakst met 1 foto,vind met meedere foto's de indeling altijd moeilijk.Je hebt t mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is deze Lo mooi geworden! Gewaagd dessinpapier voor het matten van foto's; ik zou dat zelf nooit zo snel durven, maar ik moet je eerlijk zeggen dat dit effect supermooi is! de strookjes in de lege hoeken maken het wel helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh Romy,wat heb je de laatste tijd schitterende creaties gemaakt.
  Stuk voor stuk vind ik ze prachtig.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer zo'n prachtige LO, mooie kleuren. Joyce staat er goed op.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's en een schitterends lay-out met een mooie kleurensamenstelling. Ik vind het roze/paarsige accent hierbij heel erg goed bedacht. Het maakt het nog net even spannender! Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super mooie LO!! en zo scrappen met 4 bijna dezelfde foto's is ook een mooi idee!! zou ik niet zo snel aan denken maar is errug leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren en papier!!!
  Heel erg mooi gemaakt!!
  xxx
  Chimene

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful. The black & white photos work great here. Like the frames. Also the pleated border.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat prachtig Romy. Ik houd van zwart/wit accenten (hier in de matten van de foto's) en ik vind je kleurkeuze geweldig gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldige lo zeg!!!! echt gaaf papier, en leuke foto's!!! Leuk om samen te scrappen en helemaal om leuke foto's te maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat is-ie weer gaaf geworden!!!! Ontzettend leuk met die vier foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij is heel erg leuk geworden!! Ook heel leuk met vier foto's!

  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!