08 april 2010

Thank you

Ik heb weer een kaartje om aan jullie te laten zien. Ik vond de sketch van 2 Sketches 4 You voor deze week erg leuk en heb er deze kaart mee gemaakt. Helaas laten de foto's de crystal letters van ZVA Creative niet zo goed zien: in het echt zijn ze een stuk mooier en komen ze beter los van de achtergrond. Here's another card to show you. I loved the sketch over at 2 Sketches 4 You for this week and created this card with it. Unfortunately the pictures don't really show the crystal letters from ZVA Creative: in real they are much more beautiful and better visible. Ik heb eerst drie verschillende stukken Crate Paper Pink Plum papier op een stuk kraft cardstock geplakt. Het papier is langs de randjes aangezet met inkt. Daarna heb ik een lintje om de kaart gestrikt. De bloemen, blaadjes en het vlindertje zijn uit het dessinpapier geknipte en versierd met Stickles, Diamond Glaze en strass steentjes. De tekst Thank You is een zelfklevend embellishment van ZVA Creative. De hartjes zijn stickers van K&Company en de strass steentjes zijn weer van Prima.
Gisteren waren er zoveel lieveheersbeestjes gezien in de tuin. Joehoe...nog een teken van lente. Ik heb deze foto van één van deze prachtige beestjes gisteren gemaakt:
Yesterday our garden was just filled with lady bugs. Yoohoo....another sign of spring. I took this picture of one of these gorgeous lady bugs:
En ik ontving ook een award van Carine. Heel erg bedankt!! Je maakt altijd zulke mooie kaarten en layouts en ik voel me vereerd dat je deze award o.a. aan mij hebt gegeven.
And I also received an award from Carine. Thanks so much!! You always do the best cards and layouts and I feel so honoured that you gave me this award.

10 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met je verdiende award je kaartje is weer heel mooi geworden en de strass steentjes zijn gaaf.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje en gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Romy!! De crystal letters zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent lekker bezig met je mooie fototoestel he !! mooi hoor !
  je kaartje is ook prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fleurige bedankkaart! Enne, het strass is erg mooi, hoor!
  Zo ook jouw foto van het lieveheersbeestje! Ook nog hartelijk gefeliciteerd met zeer terecht verdiende award!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful! I love the bling :)
  Thanks for playing at 2S4Y!
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi kaartje zeg!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super kaartje is dit geworden!! Mooie foto heb je gemaakt zeg en gefeliciteerd met je verdiende award!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!