31 mei 2010

Made with love

Oops...my last blog post is from a few days ago already... I had, again, some other things for school today and unfortunately I have to say school always comes first...yes, even before scrapbooking;) But I do finally have another card to show. I made this one with the sketch over at Card Positioning Systems, which I turned 180 degrees for this card.
-
Oeps...mijn laatste post is alweer van een paar dagen geleden... ik had, alweer, wat andere dingen te doen voor school vandaag en helaas moet ik zeggen dat school altijd voor gaat... ja, het komt zelfs voor scrapbooken;) Maar ik heb eindelijk weer een kaart te laten zien. Ik heb deze gemaakt met de sketch van Card Positioning Systems, die ik 180 graden heb gedraaid voor deze kaart.
1) Ik heb vier vlakken Webster's Pages (afkomstig uit de Winter's Wings en Lullaby Lane lijnen) op verschillende formaten gesneden en hiervan de randjes bewerkt met edge distresser. Deze vlakken zijn toen op een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock geplakt.
2) Over de lengte van de kaart heb ik een lintje gestrikt. Op de strik is een knoopje geplakt, waar ik met een stukje waxkoord een bedeltje aan heb gehangen. Het knoopje heb ik tevens versierd met Liquid Pearls, die ik een beetje heb uitgeveegd voor een klein glimmertje.
3) Toen heb ik uit het dessinpapier het figuurtje van de elf met de schildpad geknipt. Ik heb het versierd met Shimmerz, Stickles, Liquid Pearls en Diamond Glaze voor een beetje extra glitter. Dit figuurtje is, samen met een Tattered Angels frame (geverfd met Shimmerz) op de kaart geplakt.
4) Daarna heb ik de kaart versierd met enkele uitgeknipte vlindertjes en blauwe strass steentjes.

18 opmerkingen:

 1. Super gaaf kaartje geworden leuk ook al het beetje blingbling her en der op je details.
  gr,Lean en succes met school!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeel mooi!!!Wat een mooi plaatje het ziet er helemaal super uit!!
  (vraagje..waar heb jij die frames vandaan van Tatered Angels...kan ze nergens vinden!!,en het roosjes lint is in 1x duur maar er zit best veel op!!!doen joh,t is super mooi!!)
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leukerd is dit zeg! gaaf hoor!

  En ik herken wel dat school toch voor het scrappen gaat..hihi. Heb je gezien wanneer mijn laatste blogpost was?! Oeps, haha. Ik ben nu, naast mijn baan, ook nog met een opleiding bezig dus ook bij mij staat het scrappen even op een laag pitje. Herkenbaar dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, da's mooi! Mooie zachte kleuren ook!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het een andere kaart dan ik van jou gewend ben maar vind hem ook eruug mooi! Leuk gedaan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Romy,

  Ik heb ma ook aangemeld bij Scrapbook.com. Ziet er allemaal super uit daar!
  De glimmering in de ogen wordt catch light genoemd en die krijg je als het daglicht in de ogen valt. Als het kan moet je dus je object met het gezicht naar het licht draaien. En ogen die (een beetje) omhoog kijken vangen altijd meer licht. Verder kun je dit nog iets benadrukken door in een fotobewerkingsprogramma het contrast iets te verhogen maar niet teveel want dan wordt het onnatuurlijk. Succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh romy wat een schtterend kaartje !! geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat prachtig gemaakt Romy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een mooi kaartje Romy
  en logisch dat school voor gaat ,is erg belangrijk,waar leer je voor als ik vragen mag?
  Goeie instelling van je hoor.

  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, wat schitterend gemaakt Romy! Ik vind dit zo'n lief kaartje!!!! Sprookjesachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kaart Romy. I love the colors (je ziet dat ik vandaag op veel engelstalige blogs heb rondgesnuffeld haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig kaartje Romy!!! en dat plaatje is zooo leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super mooi kaatje!! Dat plaatje vind ik erg leuk!

  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw Romy, het is echt een heel mooi kaartje en leuk met dat lintje! Toevallig dat we allebei hetzelfde papier hebben gebruikt.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!