23 mei 2010

Pure Love

Today I celebrated my birthday for our family. It was a wonderful day and the weather was great, so we were able to sit in the garden. I'll post some pictures on Tuesday, when I'm officialy celebrating my birthday. Here's a card I recently made for one of my blog friends. She and her husband married 12 years ago and I think that's worth a little card:) This card is based on the sketch over at the Bo Bunny blog and I used the gorgeous Sophie line for it.
Vandaag heb ik mijn verjaardag voor familie gevierd. Het was een prachtige dag en het weer was geweldig, dus konden we heerlijk in de tuin zitten. Ik zal dinsdag, wanneer ik écht jarig ben, een aantal foto's laten zienl. Hier is een kaart, die ik laatst gemaakt heb voor één van mijn blogvriendinnen. Zij en haar man zijn 12 jaar getrouwd en dat vond ik toch wel een kaartje waard:) Deze kaart is gebaseerd op de sketch op het Bo Bunny blog en ik heb er de schitterende Sophie lijn voor gebruikt.
Ik heb gebruik gemaakt van de schitterende Bo Bunny Sophie lijn. Met een Martha Stewart pons ben ik lekker aan de slag gegaan en ik heb er een aantal randjes mee geponst. De bloemen en vlinders zijn uit het dessinpapier geknipt en versierd met Stickles, Liquid Pearls en Diamond Glaze. Daarna heb ik met Adornit letterstickers de tekst Pure Love gevormd en heb ik de kaart versierd met strass steentjes.
I'll share some of my pictures of today with you on Tuesday. But there's one picture I couldn't resist to show you today. I've been spoilt rotten, but the most beautiful gift of all was this little bouquet of handpicked flowers, which the sweet, sweet Naomi gave me. Aren't they beautiful?
Dinsdag zal ik dus een aantal foto's van vandaag aan jullie laten zien. Maar er is één foto die ik gewoon vandaag móest posten. Ik ben erg verwend met cadeaus, maar het mooiste cadeau van alles was dit kleine boeketje met geplukte bloemetjes, die de lieve, lieve Naomi aan mij gaf. Zijn ze niet mooi?

11 opmerkingen:

 1. Het was inderdaad een mooie dag om je verjaardag te vieren! De kaart is al naar je onderweg, maar ik vrees -door de Pinksterdagen- dat hij te laat komt. Ben heel benieuwd! En wat een lief boeketje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo Romy,deze is mooi!!Mooie kleiren,heel mooi alles bij elkaar!
  Fijne dag,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kaart,super en alvast gefeliciteerd met je verjaardag.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag, Romy en je kaartje ziet er weer super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoy Romy,
  Mooi kaartje!
  Dit is wel een heel mooi boeketje bloemen dat je hebt gekregen!
  Hier staat wekelijks een zelfgeplukt boeketje uit de tuin op tafel. Super!
  Zonnige groetjes!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer een erg mooi kaartje! En je beschrijvingen zijn altijd zo fijn en duidelijk! Alvast gefeliciteerd met je verjaardag...!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een prachtige kaart en wat leuk hoe je dat met die borderpunch gedaan hebt!! Mooie bloemetjes heb je van je nichtje gehad!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aaa lief die bloementjes...TOP!!!! en een mooi kaartje heb je weer gemaakt.Feeste nog groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi kaartje weer zeg!!!! ( net zoals de vorige!!! ) Bijna jarig... Spannend!!! Alvast gefeliciteerd!!!!
  Ik wens je een hele fijne dag morgen met een hele hoop zon!!!
  Je cadeautje van je nichtje is wel echt geweldig zeg!!!
  Je spulletjes in de winkel zijn weer super!!! Thanks voor de snelle levering! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!