27 mei 2010

Veel Prima moois...en er is meer...

Woohoo...het is weer tijd voor nieuwe, mooie bloemen van Prima. Zo zijn er een aantal nieuwe soorten Belle Artes flowers binnengekomen. Namelijk deze mooie felle bloemen,...
...deze nostalgische, 'beschreven' bloemen...
...en deze schitterende bloemen met vlindertjes erop. En al deze bloemen kun je hier vinden.
Daarnaast zijn er de schattige Prima Athena flowers in de kleuren wit, rood en blauw. Maak er de mooiste clusters van bloemen mee of ga bijvoorbeeld zelf aan de slag en maak een creatief boompje of bosje bloemen voor op je scrapproject.
En de Winter Rose flowers zijn er nu ook in deze mooie - absoluut niet alleen maar winterse:) - kleurencombinatie: blauw en groen. En ze zijn dus niet alleen geschikt voor winterprojecten, maar zullen ook heel mooi staan op een frisse en zomerse layout of kaart. Daarnaast hebben we uit de nieuwste Basic Grey lijn - Max & Whiskers, met hele stoere en mooie kleurtjes - natuurlijk ook weer de brads verkrijgbaar... ...en de prachtige knopen, natuurlijk weer geleverd in de super kwaliteit, zoals we die van Basic Grey gewend zijn. Schattige bijtjes brengen me ook al helemaal in de zomerstemming... deze Buzz stempels van We R Memory Keepers zijn zo mooi en ze zijn ook nog eens verkrijgbaar voor een wel heel leuk prijsje!
Wauw, wat is deze Embossed Tag van We R Memory Keepers mooi! Hij is zojuist toegevoegd aan ons assortiment en ik vind het persoonlijk echt een schatje. Ook van We R Memory Keepers zijn enkele nieuwe lace borders. Zelfklevende borders met glittertjes erop...en deze twee nieuwe varianten zijn helemaal in zomerse stijl...
...ook deze border met bloemetjes is superleuk, toch?! Beide lace borders zijn hier te vinden.
En tenslotte heeft 7 Gypsies de supermooie Avignon lijn op de markt gebracht, waarvan wij de mooie tags in ons assortiment hebben opgenomen. Ze zijn nostalgisch, maar met een fel kleur acccent, dat ze net dat beetje extra geeft.

1 opmerking:

  1. Whaaaaaaa!! Wat gaaf weer! En die tag!!!!! :-D
    Past mooi bij het papier waar ik laatst een LO van gemaakt heb van Kiwi.

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!