22 juni 2010

Sweet, Chic & Glamorous

Pff...tomorrow I have a huge and very important history test...today I've non stop been studying from 2 pm till now...now I only have to read a few texts about the colonisation, and then I'll hopefully be ready for the test. Will you keep your fingers crossed for me?:) Since I didn't have that much time the last couple of days I made a quick and easy layout. The new challenge at the MME blog was just perfect for this. The challenge was to use a sketch provided on their blog and to scrap about memories. I choose to write the sentence 'Some people just worth an endless memory' to go with this picture of Joyce, which was taken at our last 'scrap meeting'.
-
Pff...morgen heb ik een grote en erg belangrijke geschiedenis toets...vandaag heb ik al non stop geleerd vanaf 2 uur...nu hoef ik alleen nog een paar teksten over kolonisatie te lezen en dan ben ik hopelijk klaar voor de toets. Duimen jullie voor me?:) Aangezien ik niet zoveel tijd had de afgelopen dagen, heb ik een snelle en vrij simpele layout gemaakt. De nieuwe wedstrijd op het MME blog was daar perfect voor. De opdracht was om hun sketch te gebruiken en te scrappen over herinneringen. Ik heb ervoor gekozen om de zin 'Some people just worth an endless memory' te schrijven voor bij deze foto van Joyce. Deze foto is gemaakt tijdens ons vorige scrapdagje.

1) De basis voor deze layout is een die-cut vel van MME So Sophie (Grace lijn). Langs de randen van de blauwe rand heb ik faux stitches getekend, zodat ze beter opvallen. 2) De foto is omlijnd met een zwarte marker en is op twee vlakken dessinpapier geplakt. De randjes hiervan zijn voorzien van faux stitches en bewerkt met edge distresser. 3) Daarna heb ik twee stroken papier voorzien van een geponst randje en deze onder de foto's geplakt. 4) De tekst 'Sweet, chic & glamorous' is een MME die-cut en deze heb ik met foamtape op de layout bevestigd. 5) De bloemen zijn Prima flowers, die ik versierd heb met Stickles, en waarbij ik een aantal uitgeknipte takjes heb geplakt. 6) De twee bloemetjes, links op de layout, heb ik versierd met faux stitches en heb ik een strass steentje als hartje gegeven. Bij de bloemen zijn tevens twee geponste vlindertjes geplakt. 7) Tenslotte heb ik een aantal figuurtjes op het dessinpapier versierd met Stickles en strass steentjes.

16 opmerkingen:

 1. Heel mooi Romy,mooi papier,mooi gecombineerd en de foto is ook heeeel mooi!!
  Super gedaan
  Fijne avond,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige layout,supermooi
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf hoor heel mooi gemaakt en ik duim voor je hoor!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtige layout heb je weer gemaakt Romy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw wat een prachtige lo!!!
  en succes morgen!!
  groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat weer mooi gedaan Romy! Enne..ik zal morgen zeker aan je denken! Zet hem op!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een warme lay-out! Heel erg mooi!!!! Succes met je toets, ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh spannend!!!!Ik ga zeker voor je duimen vandaag!!!!!
  Vind je lo erg mooi!!!!

  Veel succes meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Simpel noem je het, maar dat zijn vaak wel de mooiste. Vind hem erg mooi. Excuse dat ik trouwens zo lang niet meer op je blog geweest ben, maar ik ben een beetje druk

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke lay out heb je gemaakt!! Het was toen erg gezellig! Moeten we snel weer een keer doen.

  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een super mooie LO, prachtige kleuren. Ik hoop dat je toets goed is gegaan, want duimen is nu te laat.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is echt een hele mooie layout geworden en wat heb je mooie bloemen gebruikt!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wath ebje toch een prachtige en herkenbare eigen stijl Romy!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!