19 juli 2010

Enchanted

I was so happy when I saw the new challenge at the Bo Bunny blog. It was simply one of the most fun challenges I've ever seen:) The challenge was to get inspired by the title of your favourite TV-show or movie. Right, I've been a Disney fan for ages. Aristocats, Dumbo, Cinderella...I've seen them ALL! And then, a couple of years ago, I found the Disney films with real actors in it. Pirate Orlando (swoon...), princess Hillary Duff... and Enchanted was one of those Disney movies I definitely hád to watch. Unfortunately I haven't watched it yet, but this movie is definitely high on my 'to watch-list'.

But for now I've another enchanted little something: a layout called 'Enchanted' as my participation on the Bo Bunny challenge. I thought these pictures of my mom at the St. Paul's Cathedral in London looked as magical as the movie does, so 'Enchanted' seemed to be the perfect title to go with them. The papers and embellishments are from the gorgeous Bo Bunny Jazmyne line.

-

Ik was zo blij toen ik de nieuwe wedstrijd op het Bo Bunny blog zag. Het was gewoonweg één van de leukste wedstrijden, die ik ooit heb gezien:) De opdracht was om geïnspireerd te raken door de titel van je favoriete TV-show of film. En tja, ik ben al jaren Disney fan. Aristokatten, Dombo, Assepoester...ik heb ze allemaal gezien! Een paar jaar later ontdekte ik ook de speelfilms van Disney. Piraat Orlando (zwijmel...), prinses Hillary Duff... en Enchanted was één van die speelfilms, die ik per se móest zien. Helaas heb ik de film nog steeds niet gezien, maar deze film staat wel zeker weten op mijn 'to watch list'.

Maar voor nu heb ik dus een ander 'enchanted ding': een layout met 'Enchanted' als titel als mijn deelname aan de Bo Bunny wedstrijd. Ik vond deze foto's van mijn moeder bij de St. Paul's Cathedral in Londen er net zo magisch uitzien als de film, dus 'Enchanted' leek me de perfecte titel om voor deze foto's te kiezen. Het papier en de embellishments zijn allemaal afkomstig uit de prachtige Bo Bunny Jazmyne lijn. 1) Eerst heb ik het paarse vel langs de randen voorzien van faux stitches en van een beetje zwarte inkt. 2) Toen heb ik er een crème-kleurig vierkant opgeplakt, dat ook faux stitches langs de randen heeft gekregen. 3) Uit groen papier heb ik twee cirkels geknipt en deze zijn op het crème-kleurige vlak geplakt. 4) De foto's zijn gemat op 'double dot cardstock' van Bo Bunny en in het midden van de layout opgeplakt. 5) Rechtsonderin heb ik een Jazmyne chipboard sticker geplakt. Op de grootste bloem heb ik nog twee kleinere bloemetjes geplakt en enkele andere bloemen zijn versierd met Stickles en strass steentjes. 6) Voor de titel kon ik niet de juiste letterstickers vinden, dus uiteindelijk heb ik ze maar 'zelf gemaakt' door stoffen thickers te voorzien van een laagje Stickles. 7) Uit een vel papier heb ik diverse bloemetjes en blaadjes geknipt en deze zijn verdeeld over de layout opgeplakt. 8) En tenslotte heb ik op de chipboard sticker de plaats en datum van de foto aangegeven.
And here's an image from the movie 'Enchanted'.
-
En hier is nog een afbeelding van de film 'Enchanted'.

17 opmerkingen:

 1. Helemaal leuk Romy! En die film MOET je inderdaad echt zien :) Ik ben fan!
  Liefs, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooie lo met gewaagde kleurtjes.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoy Romy,
  Prachtige lo.! I love Bo-Bunny en vooral wat jij ermee doet!
  Fijne dag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi weer Romy en idd. de film is erg leuk. Lynn en ik hebben hem inmiddels al een paar keer bekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zwijmelzwijmel zwijmel...zuchtttttttttttt,gaaf je lo en een super challenge succes.
  groetjes,lean

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige uitwerking heb je gemaakt van die challenge. Heel mooi zo'n grote en kleine foto! Prachtig papier heb je ook gebruikt!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hartstikke leuk!!
  mooie kleuren ook
  top!

  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende lay out!! En wat een leuke details!

  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeeeeeel mooi!!!!Mooi papier,mooie kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schitterend gemaakt Romy,zo prachtig papier en kleuren.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Such a beautiful LO! Your sparkly details are gorgeous.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig,
  een echte Romy !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, jouw lay-out en jouw moeder zien er zeer betoverend uit! Ik vind het erg leuk dat je dezelfde foto in 2 verschillende formaten hebt gebruikt. Heel veel succes met de challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. inderdaad een leuke wedstrijd! En een prachtige LO heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij is echt schitterend romy en wat een mooie foto en titel

  groetjes miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een prachtige LO, mooie kleuren. De zwart-wit foto komt er heel mooi op uit!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!