01 juli 2010

Splash Dance stamps en meer!

Het is weer tijd voor nieuwe spulletjes en het is weer superleuk allemaal - als zeg ik het zelf, haha - . Ten eerste zijn er deze superlieve pins met hartjes erop, van Maya Road. Ze zijn iets minder groot dan de meeste pins en daarmee perfect als klein detail bij een bloem bijvoorbeeld.
En ook de nieuwe vakantielijnen van Little Yellow Bicycle zijn weer binnen...en gaaf dat ze zijn! Wij hebben uit deze stoere Pack Your Bags lijn....
...en uit de schattige en vrolijke Boardwalk lijn de clear cuts opgenomen in ons assortiment.
Daarnaast zijn deze prachtige, shabby chic-achtige, Gallery Roses Pierre van Prima. Ze hebben een beetje een artistieke uitstraling en staan daarmee prachtig op een mooi romantisch lootje!
En wat dacht je van deze mooie roodgekleurde Love Story flowers van Prima? Gaaf toch?!
Van Prima hebben we bovendien de Alabaster Roses binnen. Deze zijn wit en daarmee perfect te bewerken in elke stijl, kleur etc.
Wauw!! Ik was meteen helemaal weg van deze Prima Medicci flowers toen ik ze uit de verpakking haalde. Ze doen me denken aan de baroktijd en Franse kastelen....ik weet zeker dat ze het heel goed zullen doen op een mooie stijlvolle creatie!
Daarnaast zijn ook van Magnolia verschillende soorten bloemetjes binnen gekomen. Ze zijn tot in detail afgewerkt en zelfs voorzien van mooie meeldraadjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ze gaan per stuk!
Ook is het weer tijd voor nieuwe Imaginisce snag 'em stamps en wel uit de heerlijk zomerse Splash Dance lijn. Zo zijn er gave visjes, een mooi dolfijntje en dit gave anker.
Lief zijn ze, hè?!
Van Maya Road zijn de Laundry figuurtjes nieuw. Verf ze in elke gewenste kleur, maak er een mooi waslijntje van of maak zelf een outfitje van voor op je layout. Veelzijdig zijn ze in ieder geval:)De Dangling Chandeliers van Maya Road zijn zo mooi sjiek en elegant. En ze worden ook nog eens aangeboden voor een leuk prijsje. Dat is toch twee vliegen in één klap:)
Van Basic Grey hebben we weer twee nieuwe soorten brads binnen, de meisjesachtige Olivia en de jongensachtige Oliver lijn.
En natuurlijk hebben we uit die series ook de prachtige knopen verkrijgbaar.

1 opmerking:

Your comments make my day! Thank you!