30 augustus 2010

2 Seasons in 1 Post

How different can two cards be? I think these cards are really reverse. I made the one below with the sketch over at Card Patterns. I turned the sketch 180 degrees and then came up with this Winter Joy card:
-
Hoe verschillend kunnen twee kaartjes zijn? Volgens mij zijn deze twee kaarten echt elkaars tegenpolen. Ik heb de kaart hieronder gemaakt met de sketch van Card Patterns. Ik heb de sketch 180 graden gedraaid en er toen deze Winter Joy kaart van gemaakt:
1) Op een basis van kraft cardstock heb ik drie vlakken Bo Bunny Winter Joy papier geplakt, waarvan de randjes zijn aangezet met Colorbox inkt. 2) Uit het 'cut-outs'-vel papier heb ik de accoladevorm geknipt en deze is bovenaan op de kaart geknipt. 3) Toen heb ik drie chipboard kerstballen en drie uitgeknipte kerstballetjes genomen. Ze zijn versierd met Stickles, 3D stickers, strass steentjes en een Prima Say it in Crystals Center. 4) De kerstballetjes zijn aan een stukje touw 'gehangen'. Aan de grootste kerstbal, in het midden, heb ik tevens een 'hanging chandelier' van Maya Road gehangen. 5) Vervolgens heb ik de bloemen op het dessinpapier voorzien van een beetje glitter en de kaart versierd met lila strass steentjes. 6) Tenslotte heb ik op de kaart de 'Peace'-sticker geplakt. Deze is afkomstig van het vel 3D-stickers van Bo Bunny.
And then I also made this card, which is not snowy and frosty at all. I choose to use up some of my We R Memory Keepers 72 & Sunny papers. This card is also my take on the sketch over at Card Positioning Systems.
-
En dan heb ik nog een kaartje gemaakt, dat juist totaal niet winters en sneeuwachtig is. Ik heb ervoor gekozen om mijn We R Memory Keepers 72 & Sunny papiertjes hiervoor te gebruiken. Deze kaart is tevens mijn deelname aan de sketch van Card Positioning Systems.
1) Ik heb twee stukken dessinpapier genomen en daarvan de randjes gedistresst en deze twee stukken op een stuk kraft cardstock geplakt. 2) Daarna heb ik een strook dessinpapier voorzien van een border met behulp van een Martha Stewart pons en deze onderaan op de kaart bevestigd. 3) Uit glitterpapier heb ik de zon, vlinders, kikker, wolken en rups geknipt. Deze heb ik nog voorzien van een beetje extra glitter (in de vorm van Stickles) en toen met foamblokjes op de kaart geplakt. 4) Op de zon heb ik de rub-on tekst 'Happy birthday' (van Melissa Frances) gewreven. 5) En tenslotte is de kaart versierd met groene strass steentjes.

15 opmerkingen:

 1. Ja inderdaad; ze zijn echt heel anders! Ik vind ze allebei heel mooi, maar ben vooral heel erg weg van die Winter-Joy kaart (en de papierlijn).

  Bedankt voor je reactie op mijn mini-album!

  Hoe was je eerste schooldag weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fabulous cards! Almost like layouts they are so detailed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn idd verschillend, maar allebei even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel knap hoor,ale twee de kaartjes zijn supermooi geworden!Liefs,Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allebei erg gaaf, Romy! Inderdaad qua sfeer elkaars tegenpool, maar allebei heel mooi met prachtige details. Je besteedt er altijd veel aandacht aan!

  Fijne dag, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Idd heel grappig om te zien hoe verschillend dat kaartjes kunnen worden. Ik vind winterjoy helemaal geweldig, maar die andere is ook heel mooi, maar ik nu eenmaal wat met winterkaartjes en dat papier vind ik super erbij,

  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Romy,de bovenste vind ik helemaal geweldig...wat mooi ik vind dit papier zooooo mooi!!!
  Super gameekt joh.Ik vind de zomer ook heel mooi,maar buiten nijgt t al zo naar winter...ik zit er helemaal in,hahaha....Fijne dag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt! Vind ze allebei even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoy Romy,
  Prachtige kaartjes! Zo helemaal verschillend; zo mooi!
  Je lo. van DIVA vind ik schitterend! De foto is zo goed!!!
  Fijne dag!
  xxx
  C.
  Nieuwe candy op mijn blog:
  http://scrap-talk.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ja ze zijn zeker verschillend maar beide weer heel mooi en ook beide gave kleurtjes.
  groetjes,lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En toch zijjn ze allebei duidelijk van jouw hand :) Mooi spul weer Romy!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kaarten Romy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Such gorgeous cards! Thanks for joining us at Card Patterns.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zijn allebei totaal verschillend maar allebei zijn ze echt super!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!