01 september 2010

Family

Bo Bunny Mama-razzi...it's such a gorgeous collection. I bought a whole lotta papers of this line and still have some left. I'm planning to make a mini album with these papers too, but for now I've got a Mama-razzi layout to show you. I took this picture of the Divjaks at the beach in Den Helder and thought it would go with these pictures beautifully.
-
Bo Bunny Mama-razzi...ik blijf het een schitterende lijn vinden. Ik heb veel van de vellen uit deze lijn gekocht en heb er nog steeds wat van over. Ik denk dat ik er binnenkort ook nog een mini album mee wil gaan maken. Maar dat komt later nog...voor nu heb ik een Mama-razzi layout te laten zien. Ik heb deze foto gemaakt van de Divjaks op het strand in Den Helder en vond dit papier er zo mooi bij staan.
1) Op een vel crèmekleurig dessinpapier heb ik drie vlakken gekleurd papier geplakt. Ik heb hiervan de randjes bewerkt met edge distresser en voorzien van faux stitches. 2) Toen heb ik twee smalle stroken dessinpapier genomen, deze door een borderpons gehaald en toen rechts op de layout geplakt. 3) Ik heb de foto omlijnd met IDenty-pen en deze in het midden bevestigd. 4) Uit het vel met borders heb ik de twee bruine filmstrip-strookjes en de twee smalle blauwe 'dia's' geknipt. Deze zijn verdeeld over de layout bevestigd. 5) Rechtsonderin op de layout heb ik twee Prima Woodstock Flowers bevestigd, samen met een ZVA Creative crystal swirl. 6) De layout is daarna versierd met diverse andere embellishments, namelijk: stukjes Tim Holtz filmstrip, Mama-razzi 3D stickers, een Tim Holtz journaling ticket en Mama-razzi brads. 7) Ik heb met Stickles en Diamond Glaze diverse items versierd voor een beetje extra glitter en dimensie. 8) En tenslotte heb ik een titel gemaakt van thickers en deze onder de foto geplakt.

15 opmerkingen:

 1. prachtig is ie weer !!!
  mooie kleuren, zeker met dat blauw erbij!! Super!!
  groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf weer Romy het papier past ook heel mooi bij het stand mooie foto ook van de Fam.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Romy,super combinatie!!!Wat mooi,je hebt t echt helemaal goed gekozen!!
  Fijne avond,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend gemaakt Romy,zo prachtig papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal geweldig Romy! Supercreatief hoe je de verschillende vellen combineert en wat een leuke kleine details zitten er weer in. Ik denk dat ik maar een van jouw mammarazi lootjes ga liften, want ik vind het papier zo mooi maar het blijft maar in de kast liggen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Good for you making this beautiful page for the beautiful family. Great collage of papers.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldige LO is dit Romy! Supermooi. Wat heb je alles toch perfect bij elkaar weten te zoeken en met elkaar weten te combineren. Helemaal goed, het is weer een knap stukje werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige LO, wat een mooie kleuren, alles past perfect bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt weer een geweldige lo!!!! Zeker mooi papier zeg! ook al je kaartjes van van de week en je Diva lo zijn geweldig!!!! Haal er weer een hoop inspiratie uit!!!

  Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een prachtige layout is het weer! Het papier staat inderdaad erg mooi bij de foto!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige layout weer, Romy!
  Ik snap dat je weg bent van dit papier en ik vind het ook zo bij jouw stijl passen!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. echt een mega prachtige layout... foto past idd perfect bij het papier

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig zeg! Het combineert heel mooi met de foto! gr Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige layout! Wat een mooie stijl hebje toch, super!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!