03 september 2010

Jack & Jill

Annalee isn't the only new release from Prima Marketing that immediately stole my heart. No, Jack&Jill did that too. It's such a sweet line with beautiful butterflies, children and birds in it. And then I didn't even tell you about the rub-ons and chipboard shapes, that come with this line. They are beyond beautiful! Today I had a fun play with the Jack&Jill collection and in the end I came up with this card:
-
Annalee is niet de enige nieuwe collectie van Prima, die meteen mijn hart stal. Nee, Jack&Jill deed dat ook. Het is zo'n lieve lijn met prachtige vlindertjes, kindjes en vogeltjes. En dan heb ik het nog niet eens ghead over de rub-ons en de chipboard figuurtjes, die bij deze collectie horen. Die zijn nog mooier dan mooi! Vandaag heb ik heerlijk met de Jack&Jill lijn gespeeld en dat resulteerde in dit kaartje:
1) Als basis heb ik een dubbelgevouwen stuk kraft cardstock genomen, waarvan de randjes zijn aangezet met Colorbox 'Bronze'. Op deze basis heb ik drie stukken dessinpapier geplakt. De randjes van het papier zijn bewerkt met edge distresser. 2) In het midden van de kaart heb ik toen deze tag opgeplakt, met door het gaatje daarvan een gestrikt lintje. 3) Uit het vel papier met borders heb ik de strook met vlinders geknipt en deze is onderaan op het kaartje bevestigd. Ik heb de vlindertjes zelf voorzien van een beetje glitter. 4) Op de tag heb ik vervolgens een chipboardfiguur (horend bij de Jack&Jill lijn) geplakt. 5) Toen heb ik het vel rub-ons van Jack&Jill genomen en heb ik het jongetje, het meisje en hondje ieder op een stukje cardstock gewreven en langs de randjes uitgeknipt. De figuurtjes zijn alledrie met foamtape op de kaart bevestigd en zijn ook versierd met Stickles. 6) Uit weer een ander vel papier heb ik de vlindertjes en het vogeltje geknipt en deze zijn tenslotte, samen met enkele strass steentjes en letterstickers, ter versiering op de kaart geplakt.

11 opmerkingen:

 1. wat een ontzettend schattig kaartje

  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. och kijk nou.....so cute! Ik had deze lijn nog niet gezien, maar volgens mij is het inderdaad een prachtige lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schattig Romy,zo lief!!!
  Ik vind t echt een heeeeeeeel mooi kaartje!!!
  Niet vergeten te bloghoppen he...de prijzen zijn echt heeel mooi!!!
  (en bedankt voor je lieve woorden!!)
  Groetjes en een fijn weekend,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hij en zij zijn een heel mooi kaartje geworden gaaf he het papier ik heb ook 4 velletjes mee genomen.
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is inderdaad heel schattig papier en de popjes zijn erg cute.
  Mooie kaart heb je ermee gemaakt met dat takje en nestje!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super schattig en mooi kaartje is dit geworden!! Die poppetjes zijn echt zo leuk!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhhh schitterend Romy,wat een lief stelletje.
  Prachtig papier.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schattig kaartje Romy! Het papier is heel mooi.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. aah wat schattig! Mooi!

  Ik heb zojuist al je prachtige werk van afgelopen weken bekeken. Door mijn vakantie heb ik helaas geen mogelijkheid gehad om erop te reageren maar ik wil je bij deze laten weten dat ik het weer fantastisch mooi vind wat je allemaal hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!