08 september 2010

Sisters

Scrappassion Challenge blog is celebrating her 2nd birthday this month. They always come up with the most fun and creative challenges and I've always had a blast participating in the challenges. The challenge of this month is to use the number '2' on your layout or scrap project. I choose to scrap a picture of Jolanda and Joyce. My journaling reads '2 sisters, 2 friends, 2 scrappers, 2 blondes, 2 students, 2 sweethearts, 2 amazing girls!'. I'm so happy I met them through the blogging circuit and thought they were definitely worth a layout:) I used a whole lot of glitters on here, but unfortunately I couldn't take a great picture of my page. In real it is blinging and glittering everywhere!
-
Scrappassion Challenge blog viert haar tweede verjaardag deze maand. Ze hebben altijd de meest leuke en originele challenges en ik vind het telkens weer erg leuk om daaraan mee te doen. De challenge van deze maand is om het getal '2' op je layout of scrapproject te gebruiken. Ik heb ervoor gekozen om een foto van Jolanda en Joyce te scrappen. In de journaling staat '2 sisters, 2 friends, 2 scrappers, 2 blondes, 2 students, 2 sweethearts, 2 amazing girls!'. Ik ben zo blij dat ik hen heb ontmoet via het bloggen en vond dat ze zeker weten een layout waard zijn:) Ik heb veel gebruik gemaakt van glitters op deze layout, maar kon die helaas niet goed op de foto krijgen. In het echt is de layout nog veel meer aan het glimmen en blingen!:)
1) Als basis voor mijn layout heb ik een die-cut vel van MME Lost & Found (uit deze lijn komen ook de andere vellen papier, die ik voor mijn layout gebruikt heb) genomen, waarvan ik de randjes heb aangezet met zwarte inkt. 2) Ik wilde graag een helemaal geponste rand om mijn roze vel, maar had geen ponsset om dit te doen. Ik heb daarom zelf maar wat geprobeerd met alleen een randpons. Het was een flink puzzelwerkje, maar naar mijn idee is het best redelijk gelukt;) Langs de geponste randen heb ik tevens faux stitches getekend. 3) Daarna heb ik op mijn basislayout verschillende vlakken en ook twee stroken papier geplakt. Voor de sierrandjes aan de twee stroken heb ik simpelweg de rand van het die-cut vel als sjabloon genomen. Deze heb ik overgetrokken op de twee strookjes papier en vervolgens zelf uitgeknipt. 4) Naast (en deels onder) de foto heb ik twee kleine tags geplakt. Door het gaatje van de onderste tag heb ik een lintje gestrikt en daarop is een knoopje met een brad bevestigd. De twee hartjes, die ook bij de tag zijn geplakt, zijn een sticker van Dear Lizzy. 5) Rechtsonderin heb ik drie Prima flowers geplakt. Het hartje van de middelste, grootste, bloem vond ik niet zo mooi bij mijn layout passen, dus dit heb ik er voorzichtig van af gehaald. In plaats daarvan heb ik een brad van MME genomen als hartje. Om de brad wat meer dimensie te geven, heb ik er tevens een laagje Diamond Glaze overheen gedaan. 6) Op smalle reepjes papier heb ik mijn tekst geschreven en die strookjes zijn linksbovenin opgeplakt. 7) De layout is verder versierd met thickers (met daarop Diamond Glaze en dotjes Liquid Pearls) en twee andere MME brads.

19 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige LO, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hij is echt héél mooi!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaaf lootje weer Romy en de papiertjes heb ik gister ook gekocht .
  groetjes,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Romy en heel erg origineel, vooral die journaling! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh wat mooi zeg! en wat een plaatje van een foto!Die brads zijn heel mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie Lo!
  Leuke details...mooie foto ook!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 2 mooie meiden,2 gezellige meiden (zo zien ze eruit;),hahaha,ik denk ik vul het rijtje even aan...hahaha...ik vind je L/O weer helemaal super Romy!!!!!wat mooi!Jij bent echt een all rounder,je kaarten zijn super en je L/O's ok,knap hoor!!!!
  Fijne dag,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Romy!! Ik vind hem echt in een woord schitterend en ook heb je erg mooi papier gebruikt! Je details vind ik echt super gedaan en echt super leuk die tekst!! Ook ik ben blij dat wij jou via het bloggen ontmoet hebben!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoy Romy,
  Prachtige uitwerking van de challenge!
  Heel mooie lo.!
  Fijne dag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoiiii er staat een award voor je op mijn blog...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw Romy, het is weer een plaatje geworden!

  liefs,
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hij is weer schitterend geworden!!!
  Super, groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige layout!!!! Al die laagjes, daar houd ik wel van !!!!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat prachtig gemaakt Romy,heel mooi papier heb je gebruikt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij is weer heel mooi Jolanda! Een prachtige foto van jullie twee.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geweldige LO Romy! Prachtige details en mooie journalling! Leuk dat je meedoet met onze challenge!

  Liefs Gwendolyn

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtige lay-out Romy en dat papier is heel erg mooi heb het net gekregen maar ik word helemaal kriebelig van al die glitter alles zit onder.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een mooie foto van 2 mooie zusjes, met een schitterende "Romy"-layout er omheen gebouwd. Wie wil dit nu niet????!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!