12 september 2010

Veel nieuws & Mega sale!

Jaaaa...alle nieuwe CHA goodies stromen ook hier weer binnen. En het is allemaal om te smullen zo leuk. Oordeel zelf maar:) Prima heeft zichzelf weer eens overtroffen met haar bloemen. Zo zijn er deze prachtige Prima Roses of Spain,...
...deze geweldige Harvest flowers in diepe kleurtjes en met een mooi pareltje als hartje,...
...de superschattige Orchard Mix flowers in o.a. deze mooie zachtblauwe kleurtonen,...
...de prachtige meisjesachtige Love Story Kissing Pink flowers,...
...en deze wel hele lieve Prima Love Letter Story roses, die op elke meidenlayout de show zullen stelen.
Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Essentials flowers van Prima, uit alle vijf de nieuwe series, waaronder deze hele gave Road Trip flowers. Voor het hele assortiment Essentials flowers, klik je hier...
...en als je op deze link klikt, vind je ook de nieuwe Mini Essentials van Prima. Deze bloemetjes zijn net iets kleiner dan de gewone Essentials flowers en daardoor zijn de twee soorten ook perfect te combineren. Stapel laagje op laagje of bewerk ze met Stickles, strass steentjes of glitter...en zo kun je een geheel eigen bloem creëeren!
Verder heeft Prima deze hele gave Say it in Pearls with Flowers swirls. De pareltjes hebben een soort glitter-glanslaagje, waardoor ze wel heel mooi en elegant worden!
En ook al zo'n te gekke uitvinding van Prima zijn deze Say it in Crystals & Lace swirls. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze swirls een combinatie van strass steentjes en kant en het resultaat daarvan is werkelijk schitterend!
Wooohooo...aan geweldig mooie stempels geen gebrek bij Prima. Wij hebben een aantal van hun onwijs leuke stempelsetjes in ons assortiment opgenomen. Bij ons vind je dus o.a. deze uitgebreide shabby chic set,... ...een prachtige, natuurlijke set met mooie vlindertjes,...
...en dit prachtige setje alfabetstempels (in combinatie met vlinders), dat je voor bijna alles kunt gebruiken! En weet je wat het mooie is: al deze stempelsetjes zijn ook nog eens voor een wel heel leuk prijsje verkrijgbaar. Neem maar eens hier een kijkje voor alle setjes bij elkaar.
Maar ook van Imaginisce hebben we weer wat hele leuke stempels binnengekregen! Voor degenen, die al bezig zijn met de kerstkaarten of daar binnenkort mee aan de slag gaan, zijn er de superleuke stempels uit de Christmas Cottage lijn. Wat denk je bijvoorbeeld van deze kerstballen-stempel? Hij is zo leuk en veelzijdig! Tja, verjaardagskaarten kun je er nooit genoeg van hebben...er is altijd wel iemand, die zijn verjaardag viert en wat is er nou leuker voor de jarige dan een prachtig, zelfgemaakt kaartje te ontvangen. Speciaal voor die mooie kaarten, hebben wij de Birthday Bash stempels van Imaginisce, waaronder dit schattige taartje!
En ook de stempels uit de nieuwe herfstlijn van Imagininsce, Apple Cider, zijn gewoonweg té leuk om te laten liggen. Oooh...dat wasbeertje...ik geloof dat ik verliefd ben:)
En tenslotte hebben we uit alle 6(!) de nieuwe lijnen van Bo Bunny de journaling notes te koop. Uiteraard gaan deze per stuk, zodat je uit een zeer groot assortiment kunt kiezen welke van de journalings je graag wilt hebben. We hebben de spooky Whoo-Ligans lijn,... ...de supersjieke Olivia lijn,...
...de nostalgisch-aandoende Learning Curve serie,...
Cambridge: een supergave en rijke collectie,...
...één van de meest geweldige winterlijnen die ik ooit heb gezien: Noel,...
...en tenslotte de magisch mooie Winter Joy lijn. Deze 6 lijnen leveren bij elkaar 72 verschillende journaling notes op...en die kun je allemaal hier vinden! En alsof dit alles nog niet genoeg is, hebben we ook nog eens een MEGA-SALE in de webwinkel. Meer dan 500 geweldig leuke artikelen voor een al even zo geweldig leuk prijsje! Kijk snel hier en sla je slag...want op=op!

1 opmerking:

Your comments make my day! Thank you!