20 oktober 2010

Family Time

Once a year we have some quality time with my father's side of the family: we spend a whole day at a Dutch amusement park and are always having a blast. I took this picture of my parents, brothers, uncle and aunt and niece and nephew back in April and didn't found the right papers to scrap it yet... until I saw the amazing sketch at the Crate Paper blog and realized that this picture would go perfect with the Restoration papers. I gave it a go and then came up with this layout.
-
Één keer per jaar gaan we met mijn vaders kant van de familie een dag naar Duinrell en daar hebben we altijd een geweldige tijd met z'n allen. Ik heb deze foto van mijn ouders, broertjes, oom en tante en nichtje en neefje al in april genomen, maar had nog niet de perfecte papiertjes gevonden om hem mee te scrappen....todat ik de gave sketch zag op het Crate paper blog en me bedacht dat de foto goed zou passen bij de Restoration collectie. Ik ben ermee aan de slag gegaan en heb er deze layout mee gemaakt.
1) Als basis heb ik een vel die-cut papier genomen, waarvan de randen zijn voorzien van faux stitches. 2) Daarna heb ik een kleiner vierkant met daarop 9 nog kleinere vierkantjes op de basis geplakt. De randjes heb ik bewerkt met mijn distress tool. De foto is op een ander stuk dessinpapier gemat en toen op de vierkantjes geplakt. 3) Daarna heb ik diverse bloemen en doilies uit het Restoration papier geknipt, deze 3D gemaakt met foamdots en glue dots en linksbovenin en rechtsonderin op de layout bevestigd. De figuurtjes zijn versierd met Diamond Glaze, een beetje Stickles en hier en daar een knoopje. 4) Vervolgens heb ik diverse Restoration chipboardfiguurtjes op de layout geplakt, samen met Doodlebug alphabet stickers (de tekst Time), die ik heb voorzien van een laagje Diamond Glaze. 5) En tenslotte heb ik onderaan op de layout een stukje kant geplakt.

14 opmerkingen:

 1. Like the collage of papers and the cluster of embellishments. Nice to have a group photo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi Romy,dit papier is zo gaaf,je kan er zoveel kanten mee op!!Je L/O is heeeel mooi geworden!!!En die foto zo leuk!
  Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf papier, en een superleuke foto! Helemaal top dus weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie lo!!! Past zeker mooi dit papier!!
  Wij gaan ook altijd met neven en nichtendag naar duinrel!! Gezellig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat een super layout, het is een erg leuke foto en wat heb je dat leuk gedaan met dat hoekje met al die bloemetjes!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super zeg! Er is weer een heleboel te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoy Romy,
  Prachtige lo.! Leuke foto en heel mooi papier.
  Je details zijn weer schitterend!
  Fijne dag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. weer zo'n mooie LO!! er staat iets voor je op mijn blog...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wow wat prachtige layout geweldige
  details en super de modern vintage
  uitstraling!!!

  groetjes xxcarla

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk hoor met de hele fam er op uit .Je hebt weer een hele mooie lo gescrapt gave details erbij.Papier staat zeker perfect erbij.
  groetjes<lean

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je dit toch weer prachtig gemaakt Romy,zo mooi papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. super leuke layout!
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schitterende lay-out en wat een leuke groepsfoto van jouw familie. Je hebt hele mooie details op de lay-out gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super mooi lootje. Leuk zo'n familiefoto.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!