07 november 2010

Den Helder

Have you seen the new Prima BAP-sketch already? I think it is so pretty. It has enough room for at least three photos and a whole lot of flowers. I used the gorgeous Annalee papers from Prima to make this layout and the pictures are the ones I took of Jolanda, while we were in Den Helder (a Dutch city nearby the sea). I love these photos!
-
Heb je de nieuwe Prima BAP-sketch al gezien? Ik vind hem superleuk. De sketch biedt ruimte voor ten minste drie foto's en een heleboel bloemen. Ik heb gebruik gemaakt van de Prima Annalee papiertjes om deze layout mee te maken en deze foto's van Jolanda heb ik gemaakt toen we in Den Helder waren. Ik vind het zulke leuke foto's!
1) Op een roze vel dessinpapier heb ik een vel donkerroze papier geplakt, samen met twee bijpassende roze decoratieranden, die ik uit het vel met borders heb geknipt. 2) Vervolgens heb ik hierop twee kleinere vierkanten dessinpapier en enkele uitgeknipte borders bevestigd. Van alle laagjes papier heb ik de randen bewerkt met edge distresser. Op de borders heb ik tevens een kantje van Prima geplakt. Langs de randen van de binnenste vierkanten heb ik faux stitches gemaakt. 3) Daarna heb ik in het midden twee Prima Annalee journal cards geplakt als achtergrond voor de drie foto's. 4) Daarna heb ik onder de foto een clustertje van bloemen en takjes gevormd. De grote bloemen zijn Prima Roosevelt flowers; de kleinere blauwe bloemen zijn Prima Athena flowers en de tak is een zogenaamde 'glistening vine'. Ik heb deze tak vast gemaakt met kleine stukjes ijzerdraad, die je bijna niet kunt zien, maar de tak wel muur- en muurvast zetten. 5) Daarna heb ik de layout versierd met uitgeknipte 'kantcirkels' uit een verpakking van Prima flowers, een aantal roze roosjes , letterstickers en een heleboel Stickles.

18 opmerkingen:

 1. wow meid wat ben jij geweldig met scrappen prachtig deze ook weer
  prachtig he de papier ik ben er ook weg van .
  en je heb geweldige details zoals
  de bloemen en de takjes!!!

  fijne avond gewenst!!!!
  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, super leuk hoe je die bloemen hebt gedaan! Het papier vind ik ook erg mooi en leuk dat je de foto's van die dag al besteld hebt!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn inderdaad practige foto's en wat een superieure LO heb je ermee gemaakt! Heel romantische uitstraling, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi!!!
  Heel mooie foto's ook!
  Heel knap gedaan!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super gave lo mooie kleuren en zeker ook hele mooie foto's van Jolanda.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige LO heb je gemaakt Romy, mooie kleuren. De foto's van Jolanda zijn ook heel mooi.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige LO! Heel mooi papier, super foto's en lekker veel bloemen, daar hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig weer!!! Prima ligt jou echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. deze is ook weer helemaal sjiek!!! wat zijn toch die witte streepjes??? die zijn geweldig leuk maar heb geen idee wat het is???!!!

  enne ik kon je link niet openen maar ik gok dat het zo met je voeten en handen in een bak water is waar die kleine ... visjes aan je vingers zitten te eten... JAKKES!!! IEUW IEUW!! ik krijg er nog rillingen van!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige lo. Romy!
  Fijne dag!
  xxx
  C.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel mooi gemaakt.
  mooi dat je het blauw (van de zee) ook een beetje terug laat komen met een strook eronder en wat bloemen, zo is het mooi in evenwicht. kortom SUPER!!!
  groetjesssss

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schitterend layout Romy,leuke foto,s
  Prachtig papier en details heb je gebruikt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beautiful page! I love the photo arrangement. I feel this is a page design that you could create in so many different ways.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De mooie foto's van Jolanda knallen echt op jouw mooie lay-out. Ik hoef ze tenminste niet te zoeken! Alles is in balans!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!