25 november 2010

Love Is Spoken Here

Last Monday I found out Odetta has been married to her husband for 12,5 years now. Odetta already told me about it before, but sadly I completely forgot about it. Although I was a little late, I really wanted to send them a card for this wedding anniversary. I used the Hollywood Vogue papers from Webster's Pages to make them this romantic card.
-
Afgelopen maandag kwam ik erachter dat Odetta en haar man twee weken geleden 12,5 jaar getrouwd waren. Odetta had me het al eerder verteld, maar ik was het eerlijk gezegd helemaal vergeten. Hoewel ik een beetje laat ben, wilde ik hen heel graag alsnog een kaartje sturen voor hun 12-jarig huwelijk. Ik heb de Hollywood Vogue papiertjes gebruikt van Webster's Pages om dit romantische kaartje voor hen te maken.
Uit het Hollywood Vogue papier heb ik veel van de figuurtjes geknipt: de pauw, de pilaar met het 'beeldje', de filmstrip, de pauwenveer... Daarnaast ben ik heerlijk in de weer geweest met - hoe kan het ook anders - Stickles en Diamond Glaze. En verder heb ik gebruik gemaakt van lila strass steentjes, een Melissa Frances rub-on, Prima Country Elegance flowers en twee stukjes Webster's tule.

14 opmerkingen:

 1. Je kaartje is super mooi!!grappig dat we naast elkaar staan bij Inspire me....Odetta zal dit kaartje zeker heel mooi vinden!!!
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje, Romy! Het straalt iets heel romantsch uit. Perfect kaartje voor deze gelegenheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi Romy en inderdaad, het is een romantisch kaartje. Odetta zal er heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, supermooi! Weet zeker dat Odetta hier heel blij mee zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schitterend gemaakt Romy,zo mooi die pauw.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goh hij is prachtig Romy!! =) enne.. moet je niet wat vertellen?
  :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een gaaf kaartje weer Rome jjjjaaaaaa ik ben er weer.
  groetjes,lean

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beter laat dan nooit! Hij is prachtig en heel origineel.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een glamourkaart, Romy! Schitterend! Door de staking van de TNT hebben wij hem nog niet ontvangen, maar wij kijken er reikhalzend hier naar uit! Alvast heel erg bedankt! En het geeft niet dat de kaart te laat is, zo'n prachtige kaart is meer dan de moeite waard om op te wachten!

  Lieve groetjes, Odetta & Rob

  P.s. binnenkort ga ik eens lekker er rustig voor zitten om je mooie creaties te bewonderen en ze van een reactie te voorzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig, Romy!

  Fijn weekend, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Afgelopen donderdag heeft de post eindelijk jouw schitterende kaart (in het echt nog veel mooier) bezorgd. Ik was even bang dat je stiekem naar Amerika was verhuisd was of dat de kaart verloren was gegaan door de staking. Namens Rob en mij heel, heel hartelijk bedankt! Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!