09 februari 2011

Notes 4U

I'm sorry for my abscence lately. This year is just 'fulltime busy'. Tomorrow is the deadline for a huge research I did for school. It is about microfinance in the Netherlands and it took a lot of time. I'm so happy everything is done now and I'm very satisfied with the result. Today I finally had a little time to work on a card again. This is what I came up with. Lots of owls and boyish colours this time.
-
Sorry dat ik de laatste tijd een beetje afwezig ben en wat minder berichtjes plaats. Dit jaar heb ik het bijna altijd druk: de ene opdracht voor school is nog niet af, of de volgende ligt alweer op de stapel:( Morgen is de deadline voor mijn profielwerkstuk. Het mijne ging over microfinanciering in Nederland en ik heb er al met al heel wat uurtjes in moeten steken. Maar ik ben blij dat alles nu af is en ben ook erg tevreden met het resultaat. Vandaag had ik eindelijk weer een beetje tijd om aan een kaart te werken. Dit is hem geworden. Veel uiltjes en jongens-kleurtjes dit keer.
Het papier is van MME Quite Contrary, net als de journaling card en boom die-cut. Verder heb ik thickers, strass steentjes en lint gebruikt.

13 opmerkingen:

 1. Ondanks alle drukte heb je toch maar mooi weer een prachtig kaartje gemaakt. Je hebt zo'n heerlijke eigen stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maak je maar geen zorgen hoor; ook al plaats je even wat minder ik blijf toch wel langskomen op je blog. Ik weet hoe het is om het druk te hebben (met studie). Je kaartje is weer erg leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi kaartje!!!!mOOIE KLEUREN EN WEER IN JOUW EIGEN MOOIE STIJL!!!!!
  FIJNE DAG!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig kaartje, mooie kleuren en weer lekker veel details.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind em helemaal gaaf!
  Succes met al je opdrachten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer eeen super mooi kaartje beetje saai het dat ik steeds het zelfde schrijf..hhihi.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend leuk kaartje is dit Romy, het heeft zoveel diepte. Echt prachtig gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ontzettend mooi kaartje!!! geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaartje Romy !! Ontzettend knap hoe jij naast jouw drukke studie ook nog de tijd vind om zoveel kaartjes en lootjes te maken. Maar het is natuurlijk wel een lekkere ontspanning ! Succes met je studie !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een lief kaartje heb je gemaakt, heel erg mooi hoe je weer al die laagjes papier (jouw specialiteit) hebt verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. vind deze echt helemaal super! leuke papiertjes! die uiltjes zijn zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!