18 april 2011

Poor Little Girl

LOL, my poor little niece... even when she is crying, I have to take pictures of her...and worst of all, even those pictures have to get scrapped;) I made this page for Simpel Scrappen with the very gorgeous Teresa Collins Timeless and Posh collection and some Prima and Maya Road gorgeousness as well. - Ach, arm nichtje van mij...zelfs als ze huilt, moet ik foto's van haar maken...en tot overmaat van ramp moeten die foto's dan nog gescrapt worden ook;) Ik heb deze layout gemaakt voor Simpel Scrappen met de schitterende Teresa Collins Timeless en Posh collectie en ook een beetje Prima en Maya Road. The clocks are transparencies from Teresa Collins. Loved these! - De klokjes zijn afkomstig van een transparant vel van Teresa Collins, dat ook van Simpel Scrappen komt.

14 opmerkingen:

 1. This is ADORABLE Romy and what a precious LO!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, I love this page .. and that is one adorable baby girl .. crying or not!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige layout, en wat een gave foto, zelf huilend is het een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wowwww Romy,wat schitterend gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Achhhhh!!!! Wat erg zeg een scrappende tante!!!! hahaha maar de lo en de foto zijn wel echt geweldig!!!! Later zal ze erom lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooie layout zeg en het papier is ook erg mooi!! Prachtig gedaan met al die bloemen. Het is inderdaad een hele mooie foto zelfs als ze huilt!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aaaaa zelfs foto's als ze huilt wacht maar als ze later groter is hihihihih.
  Gaaaaaaaaaaaf lootje lekker roze ook..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem schitterend, prachtige kleurencombinatie....wile ook graag dit papier gebruiken maar dat kan moeilijk met een jongen hihihihihi
  Liefs Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige layout Romy !!! Alleen die foto is zoooo zielig !!!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, is dit lief of is dit lief! Dit is vertederend lief! Mooie kleurencombinatie: het zwart met wit en poederroze! Schitterende bloemen en prachtige details. Ik vind dit één van jouw mooiste layouts!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zelfs huilend is ze prachtig. Ik doe het ook hoor...ik heb een foto van Luc toen hij 4 was en huilend op een steen zit met een kapotte knie. Hij was rennend de berg afgegaan en ik had hem nog zo gewaarschuwd. Ik moet hem echt nog eens scrappen. Mooie lay-out ROmy.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat is deze moooooi!! deze had ik nog niet gezien... wat een schattige foto en dat papier past er precies bij! en die transparency vind ik ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. vindt hem super
  zelfs met deze foto , elk gevoel moet eens vastgelegt worden

  die bloemen zijn ook prachtig

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!