31 oktober 2008

Lay-out A real Twins?, gemaakt door Romy

Lay-out A real Twins? gemaakt door mijzelf.
Deze lay-out heb ik voor de nieuwe wedstrijd van de Scrap van A tot Z-club gemaakt. Ik vond het best een uitdaging; het thema was je sterrenbeeld en de achtergrond moest egaal paars zijn. Voor deze lay-out ben ik flink aan het doodlen gegaan met mijn zwarte Stabilo fineliner. En ik ben me nogal te buiten gegaan met de Basic Grey Sugared lijn.
Werkbeschrijving: De basis is een vel Bo Bunny papier. Deze is paars met een heel klein canvasachtig dessin. Vervolgens heb ik uit een vel KI Memories papier, de grijs gestreepte lijn gesneden, die horizontaal over de lay-out loopt. Het "rig rag lint" is een sticker, ook uit de Sugared lijn. Met zwarte fineliner heb ik de golfbeweging nagebootst in het midden van het lint. Vervolgens heb ik de golvende rand gesneden van Sassafrass Lass papier. Ook deze golfbeweging heb ik met zwarte fineliner nagetekend, een stukje van de kant af. Aan de linkerkant heb ik een knoopje in de vorm van een bloem geplakt.
Het engeltjespapier komt ook weer uit de Sugared-lijn. Ik heb het tegen de golfrand aangeplakt. Bij deze lay-out heb ik de foto niet gemat. Door de iets donkerdere kleuren in de achtergrond, vond ik deze al helemaal van het papier af springen. Wel is er een stukje van het KI Memories papier rechtsboven achter de foto geplakt. eze zorgt voor een doorbreking van alle roze.
Zowel linksonder als rechtsboven de foto heb ik cardstock stickers uit de Sugared lijn geplakt. Ze zijn nonchalant over elkaar heen geplakt, gedecoreerd met crystal brads en er is overheen gedoodled. Om toch een beetje orde in de chaos te krijgen, heb ik randen rondom de bloemen getekend. Deze maakt ze weer tot één geheel. Linksboven heb ik ook nog de letter A (een sticker uit de Hang-serie van Basic Grey) over de stickers heen geplakt. Het woord "real" dat hierop volgt, is van dezelfde stickers, maar dan een maatje kleiner, gevormd.

Vervolgens heb ik de Tinkerbell jolee (deze vond ik erg mooi passen bij het fairytale-achtige van de lay-out), rechts van de foto geplakt. De bolletjes op haar schoenen zaten los in de verpakking; met een klein beetje dubbelzijdige tape (géén foam) heb ik ze weer op de schoentjes bevestigd.

Vervolgens heb ik de journaling (ook een Sugared cardstock sticker) een beetje schuin opgeplakt. Hieroverheen is een swirl met hartje geplakt. Ook dit zijn weer Sugared stickers. Op de swirl is met fineliner de beweging nagedaan.

Ook de anchors komen weer uit dezelfde serie. Deze zijn met paarse mini brads links van de foto bevestigd. Tenslotte vormde ik de titel van American Crafts foam thickers. Op het puntje van het vraagteken is een crystal brad gestoken, zodat de glimmertjes over de hele lay-out terugkomen, en heb ik een stempelafdrukje van een kikker (deze stempel heb ik nog éénmaal te koop in mijn webwinkel, dan zijn ze alweer uitverkocht) opgeplakt. De wangetjes zijn met Glazepen roze gekleurd. Rondom het kikkertje heb ik een aantal knoopjes geplakt.

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke lo. Echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super schattige lay-out!!!
  Heel sprookjesachtig.

  Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat heb je schitterend gemaakt Romy.
  mij zal het niet lukken.
  echt een 10.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke lo en nog bedankt voor je berichtje op mijn blog ;-)

  groetjes Marsha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This way the specialists can assess how and when to very best have you utilizing shoe lifts insoles
  shoe lifts

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Are shoe lifts insoles or shoe lifts insoles safe? This really is a question I get asked fairly frequently, the answer as with most things in life is not a simple yes or no

  http://write-to-freedom.poddedcell.net/tiki-index.php?page=UserPageernestojrl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. shoe lifts are not just for all those who seek an increase in height

  http://ionchat.com/member.php?action=profile&uid=28309

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nevertheless, shoe lifts insoles added vertical ground-reaction force (GRF) on the impacted side which may cause increases of joint stress of the lower limbs

  http://eesun.free.fr/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=29055

  BeantwoordenVerwijderen
 9. With out shoe lifts, yes shoe lifts, I may still be looked over for promotion, ignored by the majority of the opposite sex and suffer feelings of worthlessness and obviously have very extremely little self confidence

  http://wwry.parlophone.co.uk/profile.php?mode=viewprofile&u=62302&sid=1315470f69df62069b701bd7264225ac

  BeantwoordenVerwijderen
 10. http://cartoons.org/node/113135

  BeantwoordenVerwijderen
 11. http://www.ultimate-wuerzburg.de/EzekielkiLowhx

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!