28 november 2008

Lay-out Just 2 cute, mét Nijntje!

Deze lay-out heb ik gemaakt om te laten zien dat de Nijntje bedels prima te gebruiken zijn voor scraps. Hopelijk zijn jullie overtuigd:-)
De basis is een vel bruine cardstock. Ik verkoop overigens vanaf volgende week ook cardstock in mijn webwinkel, want, zeg nou zelf, dit is toch een must voor iedere lay-out?! Het cardstock is omlijnd met nepstiksels gemaakt met de IDenty pen en bewerkt met edge distresser. Ook is het met Paint Dabber een beetje gevlekt, om het wolkeneffect te versterken.
Hieroverheen zijn een aantal strepen Sassafrass lass papier geplakt, voor een zuurstokroze effect! Ook de wolkjes zijn uit Sassafrass Lass geknipt, en vervolgens aan de randjes bewerkt met Colorbox copper. De bloem onderaan bestaat uit Prima. flowers, bevestigd met een crystal brad waaromheen een stukje kant is geknoopt. Hieraan hangt de Feest Nijntje bedel. Deze is te koop in mijn webwinkel, samen met nog veel andere van deze Nijntje bedels! Vervolgens is door het lintje de veiligheidsspeld gehaald.
De titel is gemaakt van American Crafts chipboard thickers. De twee vleugeltjes boven de 2 zijn gemaakt van Maya Road chipboard, dat ik heb bewerkt met donkere paint dabber. Deze zijn met IDenty pen omlijnd. Over de foto is een kantje gespreid, dat is vastgezet met glue dots en een Pebbles inc. eyelet brad.
De drie lintjes zijn bruine rig rag lint. De bloem onderaan bestaat ook uit Prima. flowers met een crystal brad. Het hartje op de wolk is een brad van Making Memories. En ten slotte, het embellishment Ticket to love, is een sheer ticket van Maya Road.

5 opmerkingen:

 1. Super leuke lo!!! geweldig met nijntje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gave LO! En die Nijntje is echt geweldig.
  Groetjes, Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke lo
  (en ik heb iets voor je op mn blog)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt maar wat gelijk met Nijntje. Scrappen wat je maar scrappen kunt, is ook mijn motto!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!