12 december 2008

Lay-out Autumn, gemaakt door Romy

Voor de wedstrijd van Scrap van A tot Z-club mocht je géén lijm gebruiken. En helaas bleken later ook stickers daarbuiten te vallen. Tja, die chipboard thickers zijn toch echt stickers. Maar ik heb er wat op gevonden: ze zijn vastgezet met touw (iets dikker dan scrapper's floss). Nu mag 'ie wel meedoen:) De foto is hier helaas verkleind door Blogspot...
De ondergrond is de achterkant van dit vel papier. Het is met edge distresser en Paint Dabber bewerkt. De rand is omrijnd met "borduursteekjes" gemaakt met IDenty pen. Horizontaal is een streep October Afternoon papier (bewerkt met edge distresser) bevestigd met nietjes. Hieroverheen zijn een aantal stroken papier (uit de Dude-serie van Prima. marketing en ook van October Afternoon) bevestigd met eyelets. De stipjes, het haakje en de bloemetjes zijn stempels. De stipjes en het haakje zijn ingevuld met Stickles glitterlijm. De foto is in sepia afgedrukt en aan de bovenkant vastgeborduurd met een zig-zagsteek. Onderaan zit voor de zekerheid ook nog een mini brad. Ook de rondjes (geknipt uit Prima. marketing Dude-papier) zijn met brads en eyelets vastgezet. Het hertje heb ik geknipt uit Sassafrass Lass papier en ook vastgezet met borduursteekjes. De titel is dus gemaakt van American Crafts chipboard thickers, die naderhand zijn vastgezet met touw. Om meer nadruk te leggen op de titel is hieronder een stuk rig rag lint geniet. Deze is verder nog gedecoreerd met stipjes Stickles. En ten slotte; de bloem. Dit is oorspronkelijk een sticker van Making Memories, maar ik heb het foamblokje losgemaakt en de brad (die al op de bloem zat) gebruikt voor het bevestigen.

7 opmerkingen:

 1. Wat is je layoutje leuk geworden zeg..en wat een moeilijke opdracht om geen lijm te gebruiken! ZO te zien heb je je hier aardig uit weten te redden! WoW! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal voor je duimen dat je wint!
  Het was geen makkelijke opdracht.
  Het brengt bij mij in ieder geval een zeer herfstig gevoel naar boven. Toi, toi, toi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb je dat weer schitterend gemaakt Romy.
  echt een kunstwerk zeg.

  fijn weekend.
  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke challenge en je LO is heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat een moeilijke opdracht zeg!!! Knap hoor! Hij is hartstikke leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!