02 december 2008

Nieuwe artikelen

Er zijn weer veel nieuwe artikelen binnen gekomen. Hieronder een kleine grijp uit de nieuw binnengekomen spullen:

Deze leuke clear stamps. Erg leuk om je zomerse lay-outs helemaal in de sfeer te brengen. Je kunt de stempels hier vinden. Ik ben er zelf helemaal weg van; deze Maya Road mini chipboard books. Je kunt ze gebruiken om er een leuk mini boekje mee te maken, door de bladzijden eerst met papier te beplakken. Maar ook zou je de figuren los kunnen maken, zodat je verschillende leuke embellishments hebt. Deze mini chipboard books kun je hier vinden. De welbekende serie Scenic Route chipboard is weer aangevuld, dit maal met drie nieuwe verpakkingen. Wil je ze zien? Neem dan hier eens een kijkje. En ook vind je weer nieuwe (Disney) jolee's in de rubriek Jolee's. Deze zijn niet alleen leuk bij Disneylay-outs, maar ook voor lay-outs als "You look like a princess", "You're my pirate" etcetera. Maar er zijn ook niet-Disney jolee's:-) Genoeg reden dus om ze hier te bekijken.
Bovendien zal er vanmiddag waarschijnlijk een doos cardstock binnenkomen, zodat ik deze morgen in de webwinkel kan plaatsen. Ik heb ze in 25 verschillende kleuren, dus voor elke lay-out wel wat wils. Wanneer het cardstock binnen is, zal het hier te vinden zijn.

1 opmerking:

  1. Even niet veel puff om te scrappen, maar wel genieten van zappen. Jouw site is altijd even top en sint doet er regelmatig inspiratie op. groeten van Sint

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!