06 december 2008

Sintkado's en gedicht!

Hebben jullie gisteren allemaal een leuke Pakjesavond gehad? Met veel gezelligheid en cadeautjes?
Wij wel in ieder geval. We zijn allemaal weer flink verwend, en ik heb ook weer een aantal nieuwe scrapspulletjes. Dit is wat ik heb gekregen:
Een overzicht van alle scrapspulletjes: een paint dabber, parelstickers, paarse Colorbox inkt, vilten bloemen, 3 verschillende soorten lint, bloembrads, felt ribbon, een chipboard bindringalbum (mijn handen jeuken al om hieraan te gaan beginnen:-) ) en Basic Grey chipboard stickers.
En ook nog Stabilo fineliners (altijd handig!), glitter foam stickers en een cadeaubon van de scrapwinkel bij ons in het dorp:-)
Een mooi handtasje, sjaaltje en 2 armbanden.
En nog wat leuke dingetjes van Blond Amsterdam, ookal ben ik zelf niet blond:-)

Vanmiddag moest ik toch al postzegels kopen, dus ook maar meteen de bon besteed (of was het nou andersom, haha). Ik heb er een paar vellen papier en een mini boekje van gekocht.

Ook kreeg ik net een mailtje dat ik de Rowwen Heze prijsvraag van de Vara heb gewonnen. Deze week kan ik hun DVD Saus, gesigneerd door alle bandleden, ontvangen. De opdracht was de zin "Het is een kwestie van geduld" af te maken. Ik heb er een gedicht van gemaakt, en heb daarmee de DVD gewonnen. Dit is het gedicht:

Het is een kwestie van geduld, Tot de plantjes mooi gaan bloemen, Tot de bijtjes prachtig zoemen, Tot kaas belegen is, Tot het verkrijgen van de erfenis, Tot je uit de wachtkamer wordt gehaald, Tot de zon overdag weer straalt, Tot de maan de hemel heeft, Tot een sticker eindelijk kleeft, Tot je punt goed is geslepen, Tot ik wiskunde heb begrepen, Geduld is een kwestie van eindeloosheid, Een kwestie van afscheid Van de tijd die is vergaan, Geduld is een kwestie van je ongeduld verslaan!

2 opmerkingen:

  1. De Sint kent jouw smaak en heeft jou goed bedacht. Kan je weer fijn aan de slag om iets moois te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo wat een leuke spulletjes zeg!!!
    En gefeliciteerd met je prijs! Die Stabilo pennen staan echt al 3 jaar op mijn verlanglijstje maar krijg ze niet.... Eerdaags toch eens halen! hahah

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!