24 januari 2009

Lay-out You are a hero

Deze lay-out had ik van de week, tussen de toetsen door, even gemaakt. Hij is voor de wedstrijd van het SA-forum, waarvoor je de kleuren blauw en wit moest gebruiken. Ik vond deze foto zo prachtig! Het jongetje is mijn neefje Bernt en hij zit op de schouders van zijn vader, (oom) Kees. Mijn stiefnicht Yvonne had een aantal van deze witte pruiken meegenomen, waar de jongens de hele avond mee liepen. En in deze houding levert het natuurlijk al helemaal een fantastische foto op. Let vooral op de knuffel in de hand van de 'superhero': Stoere jongens blijven diep in hun hart toch knuffelvrienden;) De basis is een vel blauwe cardstock (bijna precies dezelfde kleur als Bernts T-shirt), dat is bewerkt met zwarte Colorbox. Omdat ik alleen het randje nodig had, heb ik het midden van het vel eruit gesneden, zodat ik dit nog voor iets anders kan gebruiken. Hieroverheen is een vel October Afternoon ruitjespapier geplakt. Ook het overige papier is van dit merk. Het papier dat aandoet voor de bladzijde van een boek, heb ik eerst gekreukt en vervolgens bewerkt met Colorbox Copper, zodat het een verweerd effect kreeg. De foto is gemat op bruine cardstock. De swirls heb ik uit de losse pols getekend met IDenty pen. Ik heb in de hoek een klein reepje papier opgeplakt, met daarop drie glitter brads, die zijn omcirkeld met IDenty pen. Ik heb twee bloemen gemaakt van Prima. Flowers met een crystal brad. En tenslotte heb ik vleugels van grungeboard gebruikt. Deze zijn bewerkt met Ranger Paint Dabber. Grungeboard is vanaf volgende week ook in losse vellen verkrijgbaar in de webwinkel. De titel is deels geschreven, en deels gemaakt van American Crafts Chipboard Thickers.

Ik ben vandaag begonnen aan een 'book of me', waarin ik allerlei leuke anekdotes voor later wil vastleggen. Wat mijn favoriete TV-serie is, favoriete meisjesnaam etcetera. Leuk om te bewaren voor later:) Het duurt nog wel even voor het af is, maar misschien kan ik jullie binnenkort alvast een sneakje laten zien.

Vanavond ga ik naar een toneelvoorstelling over Oidipus, met de rest van de KCV-leerlingen en -docenten. Het was kiezen tussen het lezen van een boek over de Oudheid, of meegaan naar de tragedie. Ik koos natuurlijk voor het laatste:) Ik ben benieuwd hoe zoiets er aan toe gaat. Maar het is natuurlijk sowieso al leuk om er weer eens een avondje tussenuit te zijn:)

5 opmerkingen:

 1. dat heb je weer prachtig gedaan Romy.
  ik heb de bestelling gisteren ontvangen hoor.

  fijne zondag.
  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Romy,
  Geinige foto en een super LO!
  Groetjes,
  Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie LO heb je gemaakt. En ik ben erg benieuwd naar je Book of Me. Wil eigenlijk ook ooit zoiets maken, maar weet nooit geen vragen.
  Groetjes, Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke lo Romy!!Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een stoere lay-out!! Ik vind de kleuren bij elkaar heel erg mooi. De foto is super!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!