26 januari 2009

LO Silly

Gisteren had ik opeens inspiratie om deze leuke foto's eindelijk eens te gaan scrappen. Fotomodel is dit keer mijn nichtje Lisa van 6. Laatst had ik mijn fototoestel even op tafel laten liggen en opeens was 'ie weg;) Mijn nichtjes waren er heerlijk mee bezig en hebben een foto of 100 gemaakt. Het was toch mijn oude camera en ze waren zo leuk bezig met elkaar. Gekke bekken trekken, tong uitsteken en ga zo maar door. Deze drie foto's vond ik wel erg grappig en heb ik dus afgedrukt. Maar er volgen er nog meer:)
De ondergrond is een vel papier uit de October Afternoon Good Cheer serie. Ook de reep roze-sneeuwvlokpapier is uit die serie. De ondergrond is aan de randjes bewerkt met zwarte Colorbox. De roze reep papier is bewerkt met edge distresser. De foto's heb ik zo bijgesneden dat ze precies 30 centimeter waren bij elkaar. Ik heb langs de foto's een stuk zwarte kant gespreid. En de horizontale lijn ook met puntjes Stickles geaccentueerd. Onder de foto's zit ook een bruine tag. In mijn hoofd kwam opeens deze lange titel op. Ik heb het woord Silly er extra uit laten springen, door deze van felgekleurde roze glitter thickers te maken. De ondergrond van de thickers is ook nog eens iets donkerder gemaakt met zwarte Colorbox. De rest van de titel ('When it is cold outside, there will be someone silly to cheer you up') is gemaakt met de Making Memories Tiny Alpha Stickers White On Black. Ik heb een bloem gemaakt van Prima. Flowers op een Maya Road Sheer Snowflake, die met roze Colorbox is 'geverfd'. De bovenkant is een klein sneeuwvlokje met een crystal brad. De sneeuwvlok is vastgezet met sterke alleslijm. Tenslotte heb ik twee swirls getekend met IDenty pen. En heb ik in de linkerbovenhoek een Prima. flower met een crystal brad vastgezet. Met Stickles heb ik weer een paar kleine puntjes getekend die twee (en een halve) swirl vormen.

6 opmerkingen:

 1. hihi die dames toch zeg. Die zullen een lol hebben gehad!
  De lo is erg leuk geworden. Titel is ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke lay-out! Dolle pret!De tiny alpha's zijn geweldig als journaling.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb je dat weer prachtig gedaan Romy.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuk dat je nichtjes zelf foto's hebben gemaakt!!! Hahah zitten altijd wel leuke tussen!
  Je lo is helemaal leuk geworden zeg! Super die titel en zeker om Silly er zo uit te laten springen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zullen je nichtjes een pret hebben gehad en jij denk ik ook bij het zien van zoveel foto's. Je LO is echt heel "silly" geworden. Top!
  Groetjes, Selma

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!