09 januari 2009

Lay-out Sweet & Spicy

Voor de nieuwe wedstrijd van Scrap-club moesten we een lay-out liften. Ik denk niet dat ik deze hier zomaar mag tonen, maar eventueel kun je hem hier vinden: http://www.scrapworld.nl/. Het is de lay-out met de naam My Little Thinker. De lay-out was eerlijk gezegd niet helemaal mijn smaak, dus heb ik mijn lay-out een totaal andere sfeer gegeven. De basis is een wit vel cardstock, dat aan de randen is bewerkt met groene Colorbox. De repen papier zijn allemaal van October Afternoon. Het stukje tekst is geschreven op een journaling van Making Memories Noteworthy. Om de contouren heb ik met IDenty pen zwarte stipjes gezet. Het groene vel heb ik nep-borduursteekjes gegeven. Over de totale breedte is een stuk lint gespreid. Waarop een chipboard sticker van Berry Sweet (K&Company) is geplakt. De titel is gevormd van American Craft thickers. Helaas had ik geen Y meer, dus heb ik een H omgekeerd opgeplakt en de punt iets spitser geknipt. Achter het & teken heb ik nogmaals de contouren getekend.
Ook het appeltje met hartje en het hartje bovenaan de pagina zijn Berry Sweet chipboard stickers. Het haakje is een clear stamp van Prima. marketing. Deze was helaas niet erg mooi afgedrukt, dus heb ik het afdrukje met IDenty pen iets zwarter gemaakt zodat 'ie weer egaal werd.
Over de titel heb ik lang na moeten denken. Ik wilde graag het appeltje gebruiken en dan moest de titel wel iets met zoet te maken hebben. Uiteindelijk kwam ik op "Sweet&spicy" en ik denk dat deze titel perfect bij Beertje past. Beertje is altijd al vrij schuw geweest, maar sinds Paco erbij kwam is ze snel gepikeerd. Nu moet ik zeggen dat Paco niet al te lief voor haar is; hij geeft haar uit het niets een tik op haar kont of iets dergelijks. Beertje is hier niet van gediend en vlucht dan naar buiten. We hebben er al van alles aan geprobeerd te doen om Paco te stoppen, want dit is natuurlijk niet de bedoeling. Het enige dat echt werkt is de plantenspuit. Dus hoe zielig het ook is, soms moeten we hem toch echt deze straf geven. Maar gelukkig bijt Beertje meer van zich af, want dit helpt natuurlijk het allermeeste!

5 opmerkingen:

 1. Wat waanzinnig schattig! Ik duim wederom voor je. Ik krijg inmiddels rsi hiervan, aan zoveel wedstrijden doe je mee. Maar dat maak niets uit: Go for it!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je weer schitterend kunstwerk gemaakt Romy.
  ik kijk elke keer me ogen bij je uit.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi Romy en wat een schattige foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig Lo-tje, de kleurencombi is SUPER!!

  Groetjes van Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh ook al zo leuk zeg!!! Echt gaaf deze! Super papier en hele leuke titel!!!
  Jij gaat lekker zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!