07 januari 2009

Lucky week:)

Als dit geen goede week is geweest, dan weet ik het ook niet meer;) Ik heb met deze lay-out (hierop mocht je geen lijm gebruiken) de wedstrijd van Scrap-club gewonnen. Vandaag kreeg ik daarvoor als prijs een prachtig scrapalbum opgestuurd. Mijn vorige boek is bijna vol, dus komt dat even goed uit:) En die dag daarvoor kreeg ik een mailtje dat ik bij Hobbyshoppie de derde prijs had gewonnen met mijn kaartje. Hier kun je, naast mijn kaartje, ook de winnaar en tweede-prijs-winnaar vinden. Ik vind beide andere winnaars erg mooi geworden. En vooral de eerste prijs is zeker verdiend voor dat prachtige uitklapkaartje. En toen won ik ook nog eens de Blog-candy van Monique. Hartstikke bedankt daarvoor! Het komt zeker goed van pas:) Oftewel dit is echt mijn lucky week. Ik heb binnenkort weer genoeg scrapspulletjes (niet dat ik dat nog niet had;) ).

7 opmerkingen:

 1. Jee meid jij hebt echt mazzel zeg! SUper hoor! Je lo is erg leuk met dat hertje. Terechte winnaar! Enne kaartje ook hoor! Veel plezier met je prijzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat harte gefeliciteerd met je prijzen Romy.
  wat een goede buit, en dat begin in het jaar.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat Romy!Wat een mazzel heb je toch,het is je gegund.Groetjes Nora

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, ha, wat een mazzelaar!! Gefeliciteerd hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow lucky you! Je doet het maar goed zo zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow dat is zeker een "Lucky week"!! Leuk voor je zeg, en ik wil je bedanken dat je zo vaak zulke leuke berichtjes op mijn blog achterlaat, vind ik altijd erg leuk om te lezen...xxxWendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartelijk Gefeliciteerd met al je prijzen, you lucky girl. Jouw webblog heet niet voor niets Scrapstuff and more. Of moet je de naam gaan veranderen in More Scrapstuff ;0)????!!! In ieder geval kom jij de winter wel door! Verras ons maar met al het moois wat je gaat maken.
  Lieve groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!