11 februari 2009

LO My wish for the future

Er is een nieuwe blog, namelijk het Wij Dus blog. Ze hadden een leuke challenge, waarbij je je moest laten inspireren door het thema 'tijd'. Ik heb er even over nagedacht en ben gekomen tot het onderwerp 'een wens voor de toekomst' voor mijn nichtje Naomi (zij wordt 19 februari alweer 3 jaar).
De basis is een vel witte cardstock. Hieroverheen zijn drie repen Pink Paislee papier geplakt. De foto is gemat op roze cardstock. Ik heb uit een vel Pink Paislee papier allemaal halve rondjes geknipt en deze onder en boven de horizontale streep geplakt. Met IDenty pen zijn de contouren omgetekend. Ik heb tussen de halve cirkels en de horizontale reep een aantal keer de tekst 'cutie pie' geschreven. De woorden 'wish' en 'future' zijn gemaakt van foam thickers. De rest van de titel is geschreven met zwarte pen. Rechtsboven heb ik tevens een wit rig rag lintje geplakt.
Bovenaan de foto heb ik een bloem, gemaakt van Prima. flowers met een glitter brad, bevestigd.
Het cakeje is uitgeknipt uit het Pink Paislee papier. De tekst 'Laughter is the best medicine' is een rub-on. Achter het taartje zit een kalendertje. Dit is het stempelafdrukje van de clear stamp Calendar. De journaling is geschreven op een stukje groen papier. En aan de hoek vastgeniet. Bovenaan zit weer een Prima. flower

8 opmerkingen:

 1. Beterschap !!

  Ik vind je layout errug schattig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heb je dat weer schitterend gedaan Romy.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je wens op je mooie lay-out (met schattige foto) uitkomt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke LO! Leuk papier heb je gebruikt!

  Groetjes Vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie LO en je wens is natuurlijk ook heel mooi. Ik hoop dat die uitkomt.
  Groetjes, Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke layout zeg en je hebt gave dingen in je winkel staan!! En nog bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog, erg lief van je.xxxWendy.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die is ook heel erg leuk zeg!!!!
  Leuke blog wel he!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!