09 februari 2009

Canvas '3 generations'

Voor Sinterklaas had ik mijn ouder een tegoedbon gegeven voor een scrap op canvas die ik dan in opdracht voor ze zou kunnen maken. Mijn moeder wilde graag deze foto, waarop alledrie de generaties staan, daarvoor gebruikt hebben. Ik heb gewerkt met een sketch van het SA-forum. En dit is het resultaat:De basis is een canvasdoek van 30 bij 30 centimeter. De randen hiervan zijn bruin geverfd met paint dabber. De basis is een vel roze papier van Basic Grey Bittersweet. Ook het donkerroze vel en het vel met paisleys is uit deze serie afkomstig. Het donkerroze vel heb ik gekarteld afgeknipt. Op de bochtjes zijn puntjes Stickles toegevoegd. Het beige-kleurige vel heb ik onderaan met mijn nagels gescheurd en bewerkt met Colorbox Copper inkt.Onder de foto zit een Prima. Marketing Journaling (Large). De 3 is een American Crafts glitter thicker. Het woord generations is gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers White On Black. De foto heb ik gemat op bruine cardstock en heb ik met Ranger Opak pen omlijnd door middel van nep-borduursteekjes. Ik heb links drie Prima. Flowers (met crystal brads) opgeplakt. Tenslotte heb ik op een klein rechthoekig stukje papier (omlijnd met Colorbox Copper) december 2008 geschreven. De swirl heb ik getekend met IDenty pen.

5 opmerkingen:

 1. Wat een schittende canvas, en zo ontzettend leuk dat er 3 generaties hierop staan. Heel mooi hoe deze herinnering is vastgelegd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar zullen ze vast wel blij mee zijn. Het is een mooie herinnering. Wij hadden tot vorig jaar een 4-generatie van allemaal vrouwen. Het is uniek...
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie herinnering zeg, het ziet er prachtig uit, koesteren.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf canvas is het geworden. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zooo ben even niet geweest op je blog maar je hebt echt mooie dingen gemaakt!!! Deze is ook geweldig!!!
  Leuk om zo een cadeau te geven!!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!