21 februari 2009

Ga er maar even voor zitten, want...

Ga er maar even voor zitten, want er is nogal, eh, veel binnengekomen:) Kijk maar: Dit is een rub-on vel van zo'n 15 bij 10 centimeter. Mooi voor bijvoorbeeld een distress effect van papier. Je vindt deze Etchings Dots van 7 Gypsies hier.
Ik zou willen dat er een glitterPC was, want dan kon je zien hoe mooi deze lettertjes glimmen. Maar helaas;0) Dit zijn de mini shimmer alphabet stickers van Making Memories. Er zitten er maar liefst 281 van in een pakje. Je vindt ze hier.
Deze grote SEI Such A Boy Alpha Stickers zijn ook prachtig. Ze hebben mooie kleurtjes en zijn van zwarte kwaliteit. Je vindt ze hier.
Ik haalde deze stickers uit mijn pakket en ik dacht echt 'Wauw!'. Ze hebben een landkaartmotiefje en zijn dus perfect geschikt voor bijvoorbeeld een journal-book of vakantielay-outs. En zoals je kunt zien, zitten er per pakje veel stickers. Zowel hoofd- als kleine letters. Je vindt deze Making Memories Map Alpha Stickers hier.
Deze vellen komen uit de Sassafrass Lass Woodland Whimsy serie. Ze stralen wat nostalgisch uit, maar dan met een hip tintje. Hier vind je deze prachtige serie.
En nog zo'n schitterende Sassafrass Lass-serie. Namelijk Fawned Of You, Too. Een beetje roze, maar niet té:) Je vindt deze serie hier.
De Prima. Marketing Dude lijn blijft mijn favoriet voor het scrappen van jongensfoto's. Stoere motiefjes en mooie vormen, zoals de sterren, die je uit kunt knippen. Deze serie vind je hier.
Ook deze twee transparanten van My Mind's Eye hebben wij te koop. Ze staan hier.
Deze clock overlay van Heidi Swapp kan over je hele 30 bij 30 lay-out. Heel gaaf voor een lay-out over tijd, zoals 'Time flies'. Maar je kunt er ook een klok mee maken. Of je kunt delen van de overlay gebruiken. Oftewel: er zijn zat mogelijkheden:) Je vindt de clock overlay hier.
En nog een nieuwe soort lace cardstock; deze met rode sterren. Erg gaaf, in combinatie met allerlei kleuren. Je vindt dit nieuwe vel lace cardstock hier.
En dan zijn we er alweer:) Alleen nog deze mooie monogram alpha stickers van Making Memories. Ze zijn maar liefst 8-10 centimeter lang! Goed voor een paginavullende titel dus. En in een prachtige kleurencombinatie; blauw-lila. Je vindt deze monograms hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!