27 februari 2009

Heart Attack papier, die-cuts en meer...

Raad eens wat voor moois de postbode net bracht...
Ik ben echt helemaal verliefd op dit Heart Attack papier van We R Memory Keepers. Zo schattig... Je vindt deze serie hier.
Dit vogeltje en vosje zijn Studded Stickers uit de nieuwe Imaginisce Twitterpated serie. Ze bestaan uit allemaal piepkleine strass-steentjes. Een erg mooi accent op een lootje of kaartje. Je vindt ze hier.
Deze twee clear stamps zijn ook uit de Twitterpatted-serie. Leuk om bijvoorbeeld op een kaartje te gebruiken of als titel op een layout. Je vindt ze hier.
Deze supergrote Heidi Swapp florals zijn per stuk te koop. Ze zijn maar liefst 12 centimeter breed. Je kunt natuurlijk ook halve bloemen gebruiken, bijvoorbeeld tegen een randje aan. Je vindt ze hier.
Dit zijn nog niet alle die-cuts van My Mind's Eye die binnen zijn gekomen. Er zijn nog veel meer nieuwe journal cards, titles en gewone die-cuts. Kijk hier maar eens.
...En deze twee mooie transparanten van My Mind's Eye. Je vindt ze hier. En ik verwacht binnen een paar dagen nog meer nieuwe spullen voor in de webwinkel. Waaronder deze bruine tags, die altijd wel goed van pas komen. En deze Say It In Crystals Wings. Maar zodra dit binnen is, lezen jullie dat natuurlijk weer hier op mijn blog;)

1 opmerking:

  1. ooh wat een mooie spulletjes weer!
    Die Twitterpatted-serie is echt zo schattig!
    Enne mooie layouts heb je gepost!

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!