25 februari 2009

My daddy is more than such a hero

Laatst een lootje gemaakt met mijn moeder, dus nu was paps aan de beurt. Ik heb gebruik gemaakt van het Sassafrass Lass Woodland Whimsy papier. En voor de rest nogal veel verschillende materialen gebruikt. Dus de werkbeschrijving is nogal uitgebreid;)Het ondergrondvel is een vel van Sassafrass Lass. Daarop heb ik een vierkant geplakt, dat is geknipt uit het vel 'Rose Thicket' uit de Woodland Whimsy-serie. Ik heb de onderste rand van het vel 'Rose Thicket' gebruikt als mal en uit een vel zwarte cardstock een border geknipt met een gebobbelde rand. Daarna heb ik de Making Memories Paperie Journaling Poolside Swirl als mal gebruikt en uit de achterkant van het vel 'Paper Garden' (ook uit de Woodland Whimsy-serie) een vorm geknipt. Deze is aan de randjes met zwarte Colorbox inkt geaccentueerd en op de hoekjes heb ik met pen een kleine doodle gezet. Het woord 'Daddy' is gemaakt van stickers van het vel SEI Such A Boy Alphabet Stickers. De rest van de tekst is met Ranger Opak White Pen op reepjes zwarte cardstock geschreven. Uit (de achterkant van) het vel 'Rose Thicket' is een rondje geknipt, dat aan de randjes is aangezet met zwarte Colorbox inkt. De letters R en E (de initialen van mij en mijn vader) zijn transparante letters met een gekleurde opdruk, van Making Memories. Ik heb met IDenty pen de lijnen van de letters nagetekend in het midden, zodat ze meer opvallen. Het &-teken komt ook van het vel SEI Such A Boy Alphabet Stickers. Rechts van de foto heb ik zwarte puntjes Stickles (net als linksonderaan de layout) gezet en twee knoopjes geplakt. Ik heb twee lintjes opgeplakt en vastgeniet en de datum opgeschreven met IDenty pen.
De bloem met blaadjes zijn geknipt uit het vel 'Paper Garden' en heb ik aan de randjes bewerkt met zwarte Colorbox inkt. Het kroontje is van grungeboard en heb ik bewerkt met Paint Dabber. Ik heb er een bloemetje bij gedaan en deze met een glitter brad bevestigd. Ook heb ik drie kleine knoopjes opgeplakt. Rechtsbovenaan heb ik bloemen bevestigd met een Felt Bloem brad en een glitter brad. Het lintje heb ik met een glue dot aan de binnenkant van de brad vastgeplakt, zodat het extra stevig zit. Het andere bloemetje is van chipboard en is geverfd met Paint Dabber. Het rondje stipjes is gezet met Stickles, net als de puntjes op de chipboard bloem. De blaadjes bij de bovenste bloem komen van een stickervel van de Action.

7 opmerkingen:

 1. Een mooie lay-out met een erg spontane foto van jou en jouw vader. De kleuren bij elkaar zijn schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lootje moet je koesteren erg lief zo, paps en dochter.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je titel helemaal super..
  Past ook wel bij mijn paps...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heb je dat weer prachtig gemaakt Romy.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie LO heb je gemaakt. Echt een mooie herinnering.
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super lo!!!Erg leuke foto!!! Vind het echt zo knap dat je elke keer alles weet te beschrijven van papiermerken enz.... Kan ik echt niet!

  En je nieuwe spullies zijn weer leuk!!!! :D
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!