14 februari 2009

Nog meer nieuws!

Vandaag kwam er nog een pakketje met de post met veel leuke nieuwe scrapspulletjes. Het volgende staat vanaf vandaag in de webwinkel:

Dit is een Hambly Screen Prints Overlay. Het is een transparant vel van zware kwaliteit met een opdruk van roze cirkels. Bijvoorbeeld erg mooi om (voor een deel) over een foto heen te leggen of over een vel cardstock als achtergrond te gebruiken. Ook kun je de cirkels uitknippen, zodat je allemaal mooie embellishments hebt. Deze transparante overlay vind je hier.

Lace Cardstock blijft een erg apart materiaal, vind ik. Het is een vel cardstock van 30 bij 30 centimeter, waar allerlei dingen zijn uitgestanst. Je kunt het hele vel zo opplakken, maar ook de figuurtjes uitknippen. Of de figuurtjes overtrekken... Oftewel: je kunt het zo gek niet bedenken. De Lace Cardstock staan hier.

Knoopjes kun je niet genoeg hebben, toch?! Maar deze zakken Foof-A-La knoopjes hebben een paar honderd knoopjes. Dat is toch wel erg veel, dus bied ik ze in kleinere setjes aan. Een vierde zak. En als je alsnog de hele zak wilt, kun je altijd voor meerdere setjes gaan;) De knoopjes van Foof-A-La vind je hier.

Ik vind dat de Subway (foam) thickers een erg fijn lettertype hebben. Rond, maar toch vrij basic. Je vindt de thickers hier in twee kleuren (zwart en wit).En ook zijn deze Prima. flowers (en blaadjes) nu te koop in kleine setjes. Je vindt ze hier.

Ik ga nu nog even bijkomen van mijn zieke weekje. Een tijdschriftje lezen, beetje huiswerk, maar vooral uitrusten. En misschien dat er nog wat van scrappen komt:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Your comments make my day! Thank you!