15 februari 2009

Picture Perfect

Deze foto van mij en mijn moeder is ook met Kerst gemaakt. Ik heb hem in zwart wit afgedrukt, zodat het bij dit mooie papier zou passen.
De basis is een vel roze cardstock. Hierop heb ik een paar stroken Basic Grey Bittersweet papier

(waarvan een paar randjes bewerkt met Edge Distresser) geplakt. Het roze vel is met nep-borduursteekjes (getekent met IDenty-pen) omlijnd. De titel Picture Perfect is een rub-on title van My Mind's Eye.

Ik heb linksonderaan de foto 3 knoopjes (buttons) met glue dots geplakt. Op één van de knoopjes zit een uil brad (als het goed is, zijn deze uiltjes binnenkort ook verkrijgbaar in de webwinkel). De grote swirl heb ik met de hand geborduurd.

Achter de foto zit een grote tag. Deze heb ik bewerkt met zowel roze als zwarte Colorbox inkt. De tekst 'Smile together' is gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers Black On White. De bracket is een chipboard vorm, die donkerbruin is geverfd met Paint Dabber. De vlindertjes zijn van vilt en heb ik een kantje overheen geplakt. Bij het bovenste vlindertje heb ik drie kleine swirls geborduurd.

5 opmerkingen:

 1. Das weer een hele mooie meis, mooie kleuren weer, mijn smaak.

  groetjes Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Layout is leuk, gaaf met dat roze...

  en wat heb je weer een leuke spulletjes...
  Heb vandaag voor het eerst sinda eeeuwen weer met bloemetjess gescrapt, en vind hem nog leuk geworden ook (alleen kan ik hem nog niet laten zien)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb je dat weer prachtig gedaan Romy.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een schitterende foto van jullie tweetjes, heel bijzonder. En wat een mooie lay-out heb jij bij deze foto gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!