07 februari 2009

Post van Odetta:)

Gisteren kwam de postbode wel een heel leuk pakketje afgeven. Odetta had namelijk een boekje voor mij gemaakt vol met mooie foto's, informatie en tips voor uitjes in Barcelona. Een persoonlijk mini-reisgidsje dus. In de meivakantie gaan wij naar Barcelona. Eigenlijk was ik liever naar Londen gegaan, maar Odetta heeft me met haar boekje echt overtuigd dat Barcelona ook een prachtige stad is vol met mooie gebouwen, winkels en veel dingen te zien. Nogmaals superbedankt voor je boekje Odetta. Ik ben er heel erg blij mee!
De foto op de kaft heeft Odetta zelfgemaakt. Het is een poster voor een zeilwedstrijd. Erg mooi en hij past helemaal in het kleurrijke thema! Ook het hangertje met de lintjes aan de zijkant vind ik prachtig. Ze heeft ook twee Hambly Screens gebruikt tussen pagina's. Dit geeft een erg leuk effect! Er staan veel handige stukjes informatie in het boekje. Let ook op de rub-on op de linkerpagina: Hij past zo mooi bij het mozaïek! En nog een handig plattegrondje naar de Montjuic. Ook de gestanste vogeltjes en bloemetjes vind ik heel mooi overal bijstaan. Leuke vakantiekleurtjes:) Deze foto vind ik ontzettend mooi. De fruitmarkt is heerlijk kleurrijk. Ik kan niet wachten om hier ook overheen te struinen. Maar ik denk dat ik de genoemde dingen uit de journaling (geitenkoppen, koeientong...) maar moet mijden;) Ik heb lang zitten kijken naar de foto, hoe dat geraamte nou werd bestuurd. Maar we hebben hier met zijn allen besloten dat het vast aan doorzichtige touwtjes zit. Klopt dat Odetta;)? Ook het zakje met dit kaartje is erg leuk gedaan. Interactieve elementen in een album zijn natuurlijk altijd heel leuk:)En nog een heel lijstje handige tips. We hebben ze al uitvoerig bestudeerd, en ik weet zeker dat we die vier dagen in Barcelona goed doorkomen:) En dat was het einde. Wat een leuk stempelafdrukje trouwens!
Het boekje heeft een ereplaatsje op mijn kamer gekregen. Echt een blikvanger met al die felle kleurtjes. En hij gaat mee in de reiskoffer.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Romy!

  Ik ben blij dat je het boekje leuk vind.

  Ja, marionettepop hangt aan onzichtbare draadjes. Het was ook de eerste keer in mijn leven dat ik sjans had met een skelet :0)!

  Het vogeltje heb ik met behulp van een chipboardvogeltje van Maya Road gemaakt. Ik gebruik vaker een een chipboardfiguurtje als mal.

  De scrapbookstempel is van Catslife Press, mocht je hier nog vragen over krijgen.

  Rest mij nog voor jou en jouw familie te hopen dat je Barcelona net zo leuk, mooi, boeiend etc. als ik het vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh, wat mooi! Het boekje is zo mooi als Barcelona! Als je er bent geweest, wil je beslist nog eens terug ;-)De tijd die je daar bent, is altijd te kort. Prachtige stad en je zal ogen en foto's te kort komen! Veel plezier!
  xxx
  Carine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig boekje om te krijgen zeg !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is even een super gaaf boekje. Het zit er net zo mooi uit als de stad zelf. Ik denk dat je misschien nog wel verliefd zal worden op de stad. Ik in ieder geval wel.
  Veel plezier en geniet ervan.
  Groetjes,
  Selma

  P.S. Wel fototoestel mee, hé

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!