08 maart 2009

Mooie flowers en meer...

Ik heb de winkel net weer geupdate met wat nieuwe artikelen die laatst zijn binnengekomen. Een aantal nieuwe soorten Prima. flowers, journalings, mooie papierlijnen en meer...

Dit zijn de Pink Paislee Fashion Script Alphabet Blue Stickers. Een erg speels lettertype, en een prachtige kleur voor fleurige lootjes. Je vindt ze hier. En weer 5 nieuwe soorten grote Prima. Marketing Journalings. Ditmaal uit de Urban Cosmos serie met roze/paars/groene tinten. Je vindt ze hier.
Deze Fancy Pants Glitter Cuts Arrow Frame is opnieuw binnen. Geeft bijvoorbeeld een erg leuk effect als je deze schuin over de foto plaatst. Je vindt deze glitter cuts hier.
Dit is de Ambrosia-lijn van Basic Grey. Prachtige diepe kleuren. Staat bijvoorbeeld erg mooi met zwart wit foto's. Je vindt de vellen uit deze lijn hier. En wat totaal anders dan Basic Grey: de American Crafts Everyday serie. Hele felle kleurtjes en fleurige motieven. En ze zijn ook nog eens aan beide kanten bedrukt. Je vindt deze serie hier.
En er zijn een aantal nieuwe soorten Prima. Flowers binnen. Dit zijn ze: De Prima. Marketing Daisy Dreams. We hebben helaas een lage voorraad van deze prachtige bloemen, maar hebben ze wel in vijf kleuren te koop. Je vindt ze hier. Deze Prima. Marketing Petite Fleur Vines Aster vind ik zo gaaf. Je kunt ze bijvoorbeeld langs de rand van een layout plakken. Ook erg mooi voor een nostalgisch effect. Je vindt ze hier.
En deze zijn mijn persoonlijke favoriet. De Prima. Marketing Fiesta Flowers Baja. Ze zijn erg mooi van kleur en de blaadjes zijn prachtig omgekruld aan de randen. Je vindt deze mooie flowers hier. Dit zijn de Prima. Marketing Dandies Flowers. Ze hebben een prachtige blauwe of beigeachtige kleur. Prachtig bij allerlei foto's (of op kaartjes natuurlijk). Je vindt ze hier. En tenslotte de Prima. Marketing Artistry Flowers. Perfect voor een vintage effect. En ze zijn verpakt per zes stuks! Je vindt ze hier.

5 opmerkingen:

 1. wat een super leuke spulletjes heb je weer... ga zeker weer eveijkje nemen!

  Bedankt voor je lieve reactie.

  groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOOOOOOOOH leuke bloemen en weer moi papier van basic grey, heleaas moer er ff een slot op mijn knip....

  groeten monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whow!!! Super weer allemaal!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige spulletjes .... heel moooi die Prima flowers!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!