09 maart 2009

Ondeugend

Deze layout heb ik van de week gemaakt. Ik vond het groen erg mooi bij de ogen van Paco staan, en daarna ging de scrap eigenlijk vanzelf.

De basis is een vel groene cardstock. Op de hoekjes heb ik een wit hoekje getekend met Ranger Opak Pen. Hieroverheen heb ik een vierkant geplakt van Pink Paislee Spring Fling papier. De randen zijn bewerkt met edge distresser en paint dabber. De paint dabber heb ik ook een beetje op de cardstock gedept. Het rondje gebloemd papier komt ook uit de Pink Paislee Spring Fling serie. Als mal hiervoor heb ik een grote kaars gebruikt (tja, je moet toch wat, hihi). De foto's zijn gemat op een stuk My Mind's Eye papier, en aan de randjes beinkt met Colorbox inkt. Linksonder en rechtsboven op de layout, heb ik een klein stukje lint geplakt. Naast de bovenste foto zitten twee handgetekende swirls met een Prima. flower, die weer bevestigd is met een crystal brad.

In de rondte van de cirkel, heb ik een aantal knoopjes en Prima. flowers met crystal brads geplakt. Het sterretje in het midden is een houten embellishment, dat ik aan de randjes met zwarte Colorbox heb bewerkt. Erbovenop zit een mooie sticker van de Blokker. De titel Ondeugend is gemaakt van blanco chipboard thickers. Deze zijn geverfd met Paint Dabber. En tenslotte het bloemetje dat bij de kruising van de twee foto's zit, is geknipt uit het vel Pink Paislee Spring Fling papier.

3 opmerkingen:

 1. Ik vind dit een schitterende en dynamische lay-out. Het lijkt wel of Paco zo uit de lay-out wil springen. Mooie kleurensamenstelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh super deze!!!! Dat groen is zeker een hele goede keuze zeg!!! En gaaf al die bloemen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoy,
  Schitterende lo. Paco is een echt fotomodel. Vind die bloemen heel leuk en heb het idee gebruikt op mijn kalender januari; veel flowers! Zo zie je; ik leer elke x wat bij van jou;-)
  xxx
  Carine.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!