01 maart 2009

Kaartje Blijf sterk

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Carine, één van mijn mede-clubbers (via Clubs ben ik lid van een aantal scrapclubs). Zij gaat op het moment door een zware periode, en ik heb dit kaartje gemaakt om haar een beetje te steunen.
De ondergrond is kraft cardstock van 15 bij 15 centimeter. Ik heb het stukje papier met gebobbelde rand (en langs de randen staat 'Some bunny loves you') geknipt uit de achterkant van het vel Crush uit de nieuwe Heart Attack-serie. Dat We R Memory Keepers papier is superhandig. Aan de ene kant zit een groot dessin; en de achterkant is verdeeld in 4 dessins. Handig voor bijvoorbeeld kaarten maken. Het roze vierkantje is de voorkant van het vel Crush. Het is beïnkt met zwarte Colorbox inkt. Het rondje heb ik geknipt uit het vel Flutter. Ook dit is aan de randjes beïnkt met Colorbox Black. Aan de kant is het vastgeniet. En ik heb er roze strass steentjes opgeplakt. De bloem is een Paper Flower Sticker van Making Memories. Horizontaal heb ik een stukje lint geplakt. En bovenaan een geel vlindertje, dat ik met de Double Do heb gestanst uit een deel van de achterkant van het vel Flutter. De tekst is deels geschreven, en deels gevormd van glitter letter stickers van de Zeeman.

4 opmerkingen:

 1. Van dit vrolijke kaartje zal ze vast positieve kracht krijgen.
  Wat ontzettend lief en attent van jou, Romy!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtig kaartje Romy.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoy,
  Drie dagen staakt de post in Belgie! Ik ben dus maar eens komen gluren... Wat een mooi kaartje! Ik vergeet dit niet Romy, je bent een schat!
  xxx
  Carine.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooo, jij hebt die vlinder, die vind ik zo GAAHAAF !!!
  Kaartje is leuk..

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!