20 april 2009

Het is zover: onze eerste wedstrijd!

Het stond al tijden bovenaan mijn lijstje, maar kwam er maar niet van... Nu heb ik toch maar de knoop doorgehakt: de eerste wedstrijd van Scrapstuff and More is een feit :)!

Wat is de opdracht?

Maak een layout of een kaartje, waarop je iets van stof en/ of vilt gebruikt. Dit mag geen kant-en-klaar embellishment zijn, maar je kunt er heel creatief mee zijn. Je kunt, zoals ik op het kaartje hierboven heb gedaan, zelf een embellishment maken van stof, maar je kunt natuurlijk ook een lapje stof vastplakken/ -nieten of -naaien. Mogelijkheden te over. Je mag je voor de rest helemaal uitleven.

Tot wanneer mag je insturen?

Je mag tot en met 24 mei (2009) een foto van je layout of kaartje insturen. Omdat ik in mijn webwinkel helaas niet de mogelijkheid heb, om alle inzendingen bij elkaar te zetten, zal ik ze allemaal in dit berichtje posten. Ik zal bovenaan mijn blog een link zetten naar dit berichtje, zodat je altijd kunt zien welke inzendingen er al zijn en wat ook alweer de regels en dergelijke waren. Je kunt je layout insturen naar romyveul@hotmail.com

De prijs

De 'jury' zal bestaan uit Angela, mijn moeder en mij. Wij beoordelen alle drie de layouts en kaartjes met een puntenaantal van 1 tot 20. Als je dan uiteindelijk de punten bij elkaar optelt, kun je maximaal 60 punten halen. Degene met het hoogste aantal totale punten, is de winnaar. De winnaar krijgt een tegoedbon om voor 10 euro aan spullen uit te zoeken in de webwinkel.

Heb je geen stofjes om te gebruiken? Kijk dan eens hier. Wij bieden namelijk ook een aantal leuke stofjes aan.

Ik hoop dat ik jullie allemaal kan inspireren, en natuurlijk dat jullie allemaal meedoen:)

7 opmerkingen:

 1. Hierover ga ik eens heel hard nadenken. Hoor je het al kraken, ha,ha:0).

  Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Romy, wat leuk dat je steeds van die aardige berichtjes achterlaat op mijn blog. Als ik weer thuis ben ga ik eens uitgebreid je blog lezen en als het lukt doe ik mee aan je wedstrijd.
  Groetjes van Monique
  (tijdelijk vanuit een erg warm Californie)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef...ja de stofjes heb ik, maar ook mijn hersens [zo ver die aanwezig zijn] kraken ook hihihi.
  groetjes Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh jij gaat als een trein zeg!!! Wat een leuke dingen heb je allemaal weer gemaakt!
  En wat een leuk idee zeg van de wedstrijd! Ik ga ook even goed erover nadenken! Stofjes zat!!! Trouwens ook erg leuke stofjes in je winkel zeg!!!

  Fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat is dat weer schitterend Romy.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja ik heb ook mee gedaan;

  http://scraphamstermarije.blogspot.com/2009/04/wedstrijd-scrapstuff-and-more.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik zou graag mee willen doen, maar geen idee hoe ik dat moet aanpakken :( misschien dat ik nog wat kan verzinnen... Stof humz......

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!