19 april 2009

Kaartje voor mijn moeder

Gelukkig heb ik geen last van rondspiekende moeders: mijn moeder zit nauwelijks achter de computer en weet nog maar net hoe de e-mail werkt... Dus dan kan ik jullie alvast mijn moederdagkaartje laten zien: De basis is een vel blauwe cardstock, dat is dubbelgevouwen en aan de randjes is beïnkt met zwarte Colorbox. Hierop heb ik een stuk van het vel We R Memory Keepers Heart Attack Crush geplakt. Uit het vel Making Memories Fa La La Music Note heb ik twee stukjes gescheurd. De randjes zijn aangezet met inkt en ik heb de stukjes onder- en bovenaan het kaartje geplakt. Verder heb ik weer een beigekleurige tag gebruikt. Aan de tag heb ik met zwarte en roze Colorbox en Edge Distresser een persoonlijk tintje gegeven. De tekst heb ik met IDenty Pen (de dunne kant) op de tag geschreven. Het konijntje is geknipt uit het vel We R Memory Keepers Heart Attack Honey Bunny en ook weer aan de randjes aangezet met zwarte inkt. Rondom de rand heb ik met Liquid Pearls stipjes gezet. De tekst Fijne Moederdag is weer gemaakt met Making Memories Tiny Alpha Stickers White On Black. En dan nu de bloem: Hiervoor heb ik uit de lapjes Red Polka Dots, Nostalgique Roses Small en Roze Pepita ruit rondjes geknipt. Deze zijn met glue dots op elkaar geplakt. De randjes heb ik expres wat laten rafelen en zijn aangezet met inkt. Bovenop zit een knoopje (Basic Grey Porcelain) met een beetje Scrapper's Floss. Zo zie je maar, ook stof kun je prima gebruiken voor scrappen;)

8 opmerkingen:

 1. Heel leuk kaartje heb je gemaakt Romy.Toch handig dat de moeders niet zo handig zijn met de pc[de mijne krijgt hem nog niet eens aan hahahaha].Groetjes Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje? Ben benieuwd wat ik dit jaar krijg van Naomi.
  Groetjes,
  Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schattig konijntje en leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk kaartje heb je gemaakt!! Daar wordt je moeder straks vast heel erg blij van!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super kaartje...
  Zo schattig...
  super die bloem met stofjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een schitterend kaartje voor je moeder Romy.
  prachrig papier zeg.

  liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier moet haar moederhart wel voor smelten. Heel erg schattig! Ik moet de mijne nog maken. Maar ik plaats hem na moederdag, want mijn vader is veel te handig met de computer, ha,ha,ha!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!