01 april 2009

Meer nieuwe Prima, bedeltjes en Clocks

Er zijn nog meer nieuwe Prima. artikelen en verder nog wat moois. Kijk maar: Dit zijn de Prima. Marketing Flowers Frillies Orchid. Erg mooi afgewerkt en te gebruiken voor van alles en nog wat. Je vindt ze hier.
Deze mooie bloemen heten de Prima. Marketing Prairie Flowers en ze bestaan uit stof, tule en jute. Heel mooi voor bijvoorbeeld een vintage look. Je vindt ze hier.
De Prima. Marketing Bonnet Blooms Girly zijn gemaakt van stof, tule en organza. En de kleurtjes zijn weer super. Je vindt ze hier. Dit zijn de meest zomerse bloemen die ik ooit heb gezien: de Prima. Marketing Scribbles Tease. Deze kun je hier vinden.
Leuk voor bijvoorbeeld een layout met als thema 'tijd': deze Maya Road Sheer Clocks. En er zitten zelfs mini-wijzertjes bij. Je vindt ze hier in kleine setjes.
Dit zijn de Prima. Marketing Felt Devines. Mooie vilten embellishments in de vorm van takken met bloemetjes. En nog zelfklevend ook! Je vindt ze hier.
Langverwacht en eindelijk binnen: de Prima. Marketing Clear Stamp Kit Club Bingo. Voor van alles en nog wat bruikbaar. Je vindt deze hier. En ook nog een nieuw strass embellishment van Prima: de Siic Small Swirls Black. Deze vindt je hier.
Tenslotte zijn er nog wat nieuwe bedeltjes, waaronder een paddestoeltje en een theepot binnengekomen. Daarvoor verwijs ik je door naar de rubriek Charms en bedels: http://www.marktplaza.nl/winkel.php?shop_nr=518219&shopgrp_nr=4#shop

2 opmerkingen:

 1. Hoi Romy, wat een beauty's weer, maakt je meteen hebberig...
  Bedankt voor je lieve berichtje, doet me goed.
  Tot gauw weer blogse...

  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kaartje is erg leuk...

  En die spulletjes, wat doe je me aan...

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!