09 mei 2009

Veel nieuwe embellishments

Het is weer om te smullen: alle mooie embellishments die vandaag zijn binnengekomen! Moet je zien...Dit zijn de Maya Road Sheer Blossoms White. Ook bewerkt met verf zijn ze erg mooi.De Doodlebug Paper Frills zijn er in zoveel soorten en maten en je kunt ze op tal van manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als border. Maar je kunt er natuurlijk ook kleine stukjes van gebruiken.
Prachtig vind ik ze! Deze Maya Road Shimmer Blossoms. Het zijn schitterende gehaakte bloemetjes met een hartje van kralen. Ze zijn er in vier kleuren.
Ook zijn er weer 6 nieuwe soorten Jenni Bowlin Journaling Tickets binnengekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze met hartjes?!
Heel toepasselijk voor bijvoorbeeld een layout over de tandarts of over het wisselgebit van je kind: deze Tooth brads.
We hebben nog een nieuw mini chipboard setje binnen: ditmaal deze zomerse Maya Road Flowers Mini Chipboard Set.
Buitengewoon geschikt voor een lief kaartje! Of als een mooi accent op een layout: deze American Crafts Details Romance Cupcake. Ze gaan per stuk!
En we hebben een nieuwe soort Prima. Artistry Flowers binnen; deze zijn wat ronder en minder puntig.
Eindelijk zijn ze weer op voorraad: de Prima. Marketing Say It In Crystals. Wat moet ik daar nog over zeggen? Ze zijn gewoon ontzettend mooi.
En last but not least: de Prima. Marketing Festive Flowers. Je kunt een setje van 10 stuks kopen. Deze bevat zowel bloemen als glitter figuurtjes van zeer mooi materiaal.

2 opmerkingen:

  1. Dat zijn weeeeeer allemaal mooie dingen.
    Groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zucht.....wat een mooie, leuke spulletjes allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!