Pages Of My Blog

07 juni 2009

Gisteren een fantastische dag gehad!

Gisteren was het dan eindelijk zover: scrappen samen met Odetta en Marianne. Het was zo onwijs gezellig. Er is veel gekletst, gelachen, en een beetje gescrapt. We werden zeer gastvrij ontvangen in Sint Oedenrode en wat een prachtige scrap-/workshop-/winkelruimte heeft Marianne. Echt schitterend. We kregen van Marianne een workshop voor het maken van een vintage album in moderne stijl (daarover kun je meer lezen op haar site: http://www.madebymaly.nl/N_frame.html?http://www.madebymaly.nl/). Daarvoor mochten we zelf papier uitzoeken uit haar prachtige atelier. Na lang twijfelen, heb ik voor het Youth (Prima. Marketing) papier gekozen. Beide dames hadden zoveel mooie stempels waar we ook gebruik van mochten maken. Zo leuk om daar eens mee te experimenteren. Het boekje heb ik vandaag afgemaakt. Maar het resultaat krijgen jullie later te zien:) Odetta had voor ons beiden een fantastisch verrassinszakje meegenomen met allerlei cadeautjes. Kijk eens wat een mooi wensdoosje ze ook heeft gemaakt. De roze (mijn favoriete kleur) bloem erop heeft ze zelf genaaid. En met de andere spulletjes kan ik weer heerlijk gaan scrappen. Van Marianne kregen we, naast de workshop, ook een heel leuk Maya Road blikje om te versieren. Zelf heb ik ook voor allebei een kleinigheidje gemaakt. Dit geschenkdoosje met chocolaatjes was voor Marianne. Het doosje is gemaakt van een oud K&Company chipboard doosje. Ik heb hier het frame vanaf gehaald, zodat ik een rechthoekig doosje kreeg. Het is aan de onder- en bovenkant beplakt met Graphic 45 papier. Langs het venster heb ik puntjes Liquid Pearls gezet. Het bloemetje is een Basic Grey Bling It Lotus Tangerine strass sticker. De oranje blaadjes zijn een rub-on van MME Laundry Line. Verder heb ik een Prima. Rose opgeplakt, die ik heb beglitterd met Stickles. De tekst 'With love' is gemaakt van Making Memories Tiny Alpha Stickers, die zijn omlijnd met Ranger Opak Pen. Tenslotte heb ik aan het handvaatje enkele kantjes en fibers geknoopt.
En voor Odetta heb ik een mini-boekje in vintage stijl gemaakt, dat tevens mee doet aan de wedstrijd van Made by Maly.
De basis zijn namelijk verpakkingen van Prima. bloemen. Onder andere de Prima. Dandies, Daisy Dreams en Fiesta Flowers zijn met deze kaarten verpakt. Ik heb alle pagina's wit geverfd met Paint Dabber. Het papier dat ik heb gebruikt is van GCD Studios en My Mind's Eye Laundry Line. De bloem op de voorkant bestaat uit Prima. Flowers, een Crystal Brad en een stuk jute. Verder heb ik bijna alle papier bewerkt met Edge Distresser en Colorbox inkt en zijn de randen van alle pagina's omlijnd met streepjes, die zijn gezet met IDenty pen. De pagina's zijn bijeengebonden met een bindring, waaraan enkele lintjes en kantjes zijn geknoopt. Alle gebruikte vintage afbeeldingen zijn van Craftly Secrets. In het hele boekje heb ik veel gebruik gemaakt van Liquid Pearls. En ik zal bij iedere pagina even kort zetten wat ik verder nog heb gebruikt.
Op deze pagina heb ik verder gebruik gemaakt van een stuk fluweelint, Melissa Frances Rub-On en Prima. La Femme Flowers Pink (met als hartje een strass steentje)
Op deze pagina heb ik gebruik gemaakt van een Grungeboard Hinge, die is geverfd met Cracklepaint en aangezet met puntjes Liquid Pearls. De paperclip is van Making Memories en daaraan heb ik een strikje scrapper's floss met een bedeltje gehangen. De letters zijn Making Memories Tiny Alpha Stickers.
Deze afbeelding vond ik heel toepasselijk voor Odetta. Aangezien haar moeder uit Azië komt en zij dus, net als deze kindjes, een Aziatische achtergrond heeft. Ik heb achter de afbeelding een tag geschoven (flink bewerkt met inkt en Edge Distresser), en door het gaatje ervan een lintje geschoven. De hoek in barokstijl is een Clear Cut van Little Yellow Bycicle Love Letters, waarop een knoopje (met door de gaatjes scrapper's floss gestrikt) is bevestigd. Het kroontje is afkomstig uit het setje Maya Road Royalty Crowns chipboard, en bewerkt met crackle paint en Liquid Pearls.
De tekst 'vintage' is een Melissa Frances rub-on. Het rondje met vlindertjes is een die-cut van My Mind's Eye Bella Bella en verder heb ik enkele bloemetjes opgeplakt.
En dan is dit de achterkant. Waarop ik een Clear Cut van Little Yellow Bycicle Zinnia heb geplakt en enkele KaiserCraft bloemen.
Odetta en Marianne, ik wil jullie beiden heel erg bedanken voor alles. De gezelligheid, de cadeautjes en natuurlijk ook Marianne voor alle gastvrijheid en de workshop. Ik heb me enorm vermaakt en weer veel bijgeleerd. Dankjulliewel! Enne, wat mij betreft is het zeker voor herhaling vatbaar:)

18 opmerkingen:

  1. Wat was het gisteren ontzettend gezellig en wat was het erg leuk om je nu eindelijk in het echt te ontmoeten. De tijd vloog voorbij! Ik vind het een hele eer om het boekje in de vintagestijl van jou te krijgen! En wat is het doosje met bonbons voor Marianne gaaf!
    Doen we vast nog eens keer over!!!

    Lieve groetjes, Odetta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gaaf boekje heb je gemaakt en die chocoladedoos mmm lekker en mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuk boekje heb je gemaakt ! ik had laatst ook van die verpakkingen van prima die zaten ook bij de stempels maar ik heb het weggegooid :-( als ik je boekje nu zo zie had ik er een mooie bestemming voor gehad ...

    het chocoladedoosje heb je ook erg mooi versierd !

    groetjes Marsha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ontzettend leuk dat doosje bonbons. En dat vintage boekje vind ik ook erg mooi.

    groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kadootjes en leuk vintage boekje. Fijn dat jullie zo'n gezellige dag hebben gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke dingen heb je gemaakt zeg!! Vind dat albummetje erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. erg leuke dingen heb je weer gemaakt! dat chocolade doosje ziet er super uit! groetjes sam

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooooh! Wat had ik gisteren er graag willen bij zijn! Maar het is zo ver vanuit Belgie hé! Je hebt prachtige creaties gemaakt Romy. Die verpakkingen zijn zo leuk, hoe jij die hebt herbruikt. Zal ik in mijn achterhoofd houden. Mooi!!!
    grtjs.
    Carine.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn dat jullie het zooooo gezellig hebben gehad en een mooi dingen heb je gekregen en gegeven.Je mini voor de wedstrijd vind ik heel mooi geworden .Die Odetta word maar weer verwnend[hihi]
    gr,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat is dit toch allemaal schitterend Romy, daar kan ik alleen maar van dromen.
    Wat heb je weer mooie dingen gemaakt meis.
    En dan zo gezellige dag dat is toch fantasties.

    Liefs Riet.x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad!! En wat heb je gave dingen gemaakt! Helemaal super!

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vond het ook super gezellig en vond het zo leuk om jou nu in het echt te ontmoeten! Ik ben blij dat je zo genoten hebt en ik ben heel benieuwd hoe je boekje eruit ziet als hij helemaal klaar is! Dank je wel nogmaals voor de heerlijke bonbons in het prachtige doosje. Ook het boekje dat je voor Odetta hebt gemaakt is prachtig. Er is nog een verrassing naar je onderweg!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Klinkt super gezellig,
    heerlijk zo'n dagje (waren er maar meer van die dagjes hé)

    Je doosje, en boekje zijn echt erg schattig..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Klinkt als een gezellig dagje!
    Wat een leuke dingen heb je ook gemaakt!
    Waren ze vast blij mee:)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk geworden allemaal en erg fijn dat jullie een fijne dag hebben gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jeetje joh, ik ben een weekend niet op het internet en jij zet je hele blog meteen vol met allemaal gave dingen!!!!
    Dat klinkt echt als een hele gezellig dag zeg!!!!
    Het resultaat is super, geweldig boekje!!!
    Kan me voorstellen dat het voor herhaling vatbaar is!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk het idee van de verpakking veranderen in een boek. Super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een prachtige creaties heb je weer op je blog staan!
    Het boekje is echt onwijs leuk.
    Ik heb weer even heerlijk rond gesnuffeld hier!

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!