01 juni 2009

Muis

Door Odetta's mini-boekje was ik flink geïnspireerd en wilde ik ook weleens iets maken in Pip-stijl. Dat is deze layout geworden. Op de foto zie je de eerste ontmoeting met onze kater Muis. Hij is een jaar of acht geleden gestorven en slechts twee jaar geworden. Ik herinner me vrij weinig van hem, en weet alleen nog dat het een echte doerak is. Deze stoere kater vond ik toch wel een layout waard:) De basis is een vel van Dreamstreet Papers, dat met Glimmer Mist is bespoten. Hierop heb ik twee rechthoeken papier van October Afternoon geplakt, die aan de randen zijn bewerkt met Edge Distresser en zwarte inkt. Ter decoratie heb ik bovenaan de blauwe rechthoek een Making Memories paperclip bevestigd. Het rood wit gestipte lapje heb ik geknipt in een driehoekvorm en op een aantal plekken vastgeniet. De titel is gemaakt van Making Memories Passport Chipboard stickers, hiervan heb ik de randjes aangezet met IDenty pen. Rechtsonderaan de foto heb ik flink gedecoreerd. Het labeltje is de helft van de Prima. Marketing Canvas Tab Dream. Verder zijn er enkele Prima. Flowers opgeplakt, samen met een paar knoopjes. Als hartjes hebben twee Prima. Flowers een strass steentje. Bij de derde Prima. Flower heb ik eerst een Maya Road Trinket Pin Vintage Pearl door het papier heen geschoven, en er vervolgens als hartje een Prima. Marketing Rose opgeplakt. Deze Roses zijn tijdelijk uitverkocht, maar komen volgende week waarschijnlijk weer binnen.
Linksbovenaan de foto heb ik ter decoratie een Prima. Dandies Flower (afkomstig uit het setje Spring Pink), een normale Prima. Flower (met als hartje een Prima. Rose), knoopjes en een Prima. Marketing Strass Swirl bevestigd.

11 opmerkingen:

 1. Je lo MUIS uhh SUPERMUIS is gaaf geworden.Heerlijk die kleuren.
  gr,Lean.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke layout is het geworden en wat heb je mooie kleuren gebruikt!!

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben blij dat ik voor wat inspiratie heb gezorgd!Heel erg mooi geworden! En wat zag Muis er lief uit. Groetjes, Odetta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dit toch weer prachtig gemaakt Romy.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuke lo! leuke kleuren! groetjes sam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke LO, Romy. En leuke kleurtjes en papiertjes bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatje!! En de layout is superleuk, mooie kleurtjes :-D

  XX Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind je lo super geworden Romy!! Heerlijke kleurtjes!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk geworden. Mika (www.mikascrap.typepad.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. supers leuk geworden. Pip style is altijd leuk he!

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!