05 juni 2009

Nog enkele nieuwe spulletjes

Nog een nachtje slapen en het is zover: ik ga scrappen met Marianne en Odetta. Ik heb er zo onwijs veel zin in. Maar eerst nog een paar nieuwe dingetjes, die vandaag zijn binnengekomen. De laatste weken heb ik veel besteld, en dat komt nu allemaal binnendruppelen. Ook wel weer leuk toch, als je webwinkel een beetje geüpdate blijft;) Dit zijn mooie sneeuwvlokjes met crystal brads. Prachtig als een accent op bijvoorbeeld een winterlayout. Je vindt ze hier.
Websters Pages is een nieuw en prachtig merk in scrapland. Van hen hebben we deze schitterende Vellum Journaling Cards binnen. Heel zomers van dessin en zowel kleurrijk als nostalgisch. Deze vind je hier.
Prima. Marketing heeft naast prachtige bloemen, nu ook schitterende vlinders. Wij bieden daarvan deze mooie vlinder aan, die bedekt is met vele strass steentjes en glitters. Je vindt de vlinders hier.
Van Doodlebug zijn deze Flourish Flowers. Mooie egale stoffen bloemen, met een swirl opdruk erop. Weer eens wat anders, dan een egale bloem. Je vindt ze hier.
Onze Making Memories Blossoms & Buttons Paperie collectie is nu eindelijk ook aangevuld met de Rouge variant. Uiteraard weer in kleine setjes verkrijgbaar, en wel hier.
Ook Kaiser Craft heeft schitterende bloemen, die per kleur verkrijgbaar zijn. Wij hebben ze in zwart, oud roze, bruin en wit. In verschillende maten, en je kunt ze dus per kleur uitkiezen. Deze bloemen zijn in setjes van 10 hier te vinden.
Er zijn weer nieuwe October Afternoon Wild Cards binnen! Ze zijn al net zo leuk als onze andere serie. Onder andere veel met kinderafbeeldingen, maar natuurlijk zijn er ook wild cards in vintage stijl. Je vindt ze hier.
We hebben weer nieuwe Little Yellow Bycicles Clear Cuts binnen, en wel de schitterende Love Letters variant. Deze zijn in setjes van 9 hier te vinden.
Petaloo Flowers heeft een heel apart soort bloemen in haar assortiment. Ze zijn van stof en al enig 3D gemaakt: de blaadjes komen mooi omhoog. Ook zijn er bijbehorende glitter bloemetjes. Je vindt een mix van beiden hier.
Prima. Marketing heeft ook een schitterende variant platte bloemen, met een klein reliëfje erin. Dit zijn de Prima. Sprites Col Down Dot en ze zijn in setjes van 10 verkrijgbaar bij ons. Je vindt ze hier.
Een echte blikvanger bij een bloem, een knoopje etcetera: de Head Pins Royal. Ze zijn er in drie kleuren: blauw, roze en wit. En worden verkocht in setjes van 2. Je vindt ze hier.
Deze schitterende sleutel bedeltjes zijn ook nieuw binnengekomen. En ze kosten slechts 19 cent per stuk. Je vindt ze hier.
Ze waren een tijdje uitverkocht, maar zijn (voorlopig) weer volop op voorraad: de Maya Road Chipboard Coaster Mini Cupcake Books. Kijk hier maar eens.

2 opmerkingen:

 1. Lieve Romy,
  Meis....
  Wat heb je weer heerlijke spullies te KOOP!
  Ik wou, dat het schip met geld hier binnen kwam!
  Helaas...
  Ha, ha..
  Maar ik vind, dat je super dingen verkoopt en dat je prachtige dingen maakt!
  Fijn weekend en groetjes,
  Jen.

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make my day! Thank you!